Någon som gift sig på Sri Lanka?

17 juni 2015 23:12
Visningar: 670
Jag och min sambo ska åka till Sri Lanka i dec-jan 2016 och planerar att gifta oss när vi är där. Med oss kommer vi ha våra två barn, 2 och 7 år gamla, och några andra familjer som vill dela vår resa och vårt bröllop med oss. Efter månader av googlande och mailade börjar jag bli desperat för råd av folk som faktiskt gift sig på Sri Lanka! Snälla berätta hur ni ordnade allt och gärna vad ni betalade. Det är en riktig djungel på nätet och svårt att hitta bra information.

Snälla hjälp!
/Camilla
Av Gevalia
18 juni 2015 08:28
Jag har inte gift mig på S L, men sett att det förekommer på många platser.
Varför inte kontakta t.ex ett mysigt hotell eller två, kanske tre för jämförelse......De ordnar allt åt er inklusive elefanten som bringar lycka.
Pampiga och förmodligen mycket dyrt är Galle Face Hotel i Colombo.

Även mindre ställen kan hjälpa till med arrangemangen. T.ex strandbröllop. Tangalle har en fantastisk strand och flera mysiga boende. Har ni tur så kanske en havssköldpadda deltar i soluppgången.
Av Mimmi71
30 aug. 2015 18:24
Hej Camilla!
Vi gifte oss på Lanka för snart 5 år sedan.
Vi hade fixat alla papper såklart hemifrån och valde mellan 2 olika platser att gifta oss på. Det första kändes inte ok, plats nr 2 (Eva Lanka, Tangalle) vad det vi letat efter. Hotellet hjälpte oss med ALLT.
De fixade en tjej som sminkade och gjorde hår, de fixade blommor, de fixade iordning en plats i trädgården, de fixade mat, dricka, tårta, vittnen, förrättare mm mm - precis allt!
Vi betalade max 2000:- för vår dag inklusive allt.
Mvh Mimmi