Miami, South Beach i Januari. Någon mer?

15 okt. 2014 18:33
Visningar: 522
Hej! Jag och en kompis ska åka dit i Januari 18-26, alltså 8 nätter. Frågan är, vad ska man satsa på att hitta på? Utelivet vill vi verkligen prova på, men vad ska man mer satsa på?

Vi ska bo på Catalina hotel & beach club, någon som bott där? hört något om det hotellet? vad jag kan förstå så ligger det ganska bra till iallafall.

Sen hade det varit roligt om det är fler som ska dit, man kanske springer på varann..

klimatet är som svensk sommar har jag förstått utifrån det jag läst, men är det kallt på kvällarna då?

tacksam för svar!!
16 okt. 2014 13:28
Vad man ska göra beror ju på intresse men Everglades är nästan obligatoriskt, och se er om lite i trakterna av Miami och Ft. Lauderdale.

Catalina har vi inte bott på men det ligger nästan perfekt, hade det ligget på sjösidan av Collins hade det varit helt perfekt.

Kallt skulle jag inte kalla det, jag är inte frusen förstås, frugan däremot har väl använt långärmat ibland, vanligtvis är det en 15-16 grader sent på kvällen men det kan variera en hel del.
16 okt. 2014 15:29
Vi bodde på Catalina för några år sedan så jag vet inte om jag kan skryta med ny info, men hotellet var helt ok. Minns att allt var rött och vitt! Lite trendigt. Pool på taket. De höll på att renovera hela hotellet när vi var där så förhoppningsvis är det fortfarande bra standard.
Inte alls långt från beachen och många ställen runt omkring för uteliv. De frågade varje dag om man ville hänga med ut på kvällen, och de ordnade transport till olika Clubar.

Vi var där i december, innan jul och det var riktigt varmt det året, men en tunn tröja på kvällen behövdes ibland. Tror inte ni behöver frysa så mycket i Miami.
Jul och nyår firade vi i Tampa och Clearwater, vi hade 30 grader på julafton så det var helt ok. Året efter så var det 14 grader på julafton!
16 okt. 2014 16:00
Det låter ju bra. Var det bra rum på hotellet? Och var poolerna bra? Är det ett fest hotell?