Mer svenskar som vill jobba i gran canaria?

28 okt. 2014 17:36
Visningar: 637
Hej!
I Höst/vinter funderar jag på att jobba i Playa del Ingles i Gran canaria, jag har nämligen inte fått helt svar än men att jag får jobba på främst grabbarna grus, scandic eller linkers som servitör, plock, diskare och inkastare fick jag mail om, samt tips om lägenheter där nere.
Dock hade jag gärna haft en reskompis, som jag hade velat bo med i playa del ingles!
Så, är det någon annan som funderar på att jobba i playa del ingles några månader som skulle kunna dela lägenhet med mig? :)

Tacksam för svar!
28 okt. 2014 23:28
Hej! :)
Jag är inne på samma spår. Vore roligt o ha en reskompis o dela lägenhet med. Adda mig på facebook så kan vi prata mer :)
Heter Claudia Gallardo har omslagsbild med en stor pool i bakgrunden.
Av Monnee
29 okt. 2014 18:04
Jag kan tänka mig att dela lägenhet när har ni tänkt att åka ner i så fall?
Jag har bott och jobbat på Gc tidigare.
Finns ett billigt vandrarhem i play del ingles som heter nilo där bor det mycket svenskar som jobbar på cashbah, fast det är ett väldigt sunkigt ställe, jag föredrar att man är några stycken som delar lägenhet det gjorde vi sist vi var ner billigt och bra. Så kan ni tänka er att dela lägenhet med en glad och trevlig party kille så är det bara att hojta till.
30 okt. 2014 13:16
Vet inte när jag åker ner med tanke på att hon ovan inte svarar och inte dem på gc svarar än :( ja jag hade velat dela lägenhet med någon :) tack för tipset!
4 nov. 2014 21:02
Hej!
Jag letar också någon att bo med i ungefär tre månader.
Jag ska åka till Playa del Ingles i början av Januari, ska söka lite jobb och leta lägenhet. Har jag fått jobb då åker jag antagligen bara hem för att hämta saker och åker tillbaka i mitten av januari/början på februari.

Det kanske är lite för sent för dig, men hör gärna av dig om det låter intressant =)
4 nov. 2014 21:23
Hej! Åh va kul! Dock har mitt jobb inte svarat och de jobbet blir nog tyvärr inte av. :( Är nog för sent att hitta nytt nu med så snabbt. Men kul att du hörde av dig :)
13 apr. 2015 17:45
Hejsan, ser att det här inlägget är lite gammalt men provar ändå! Jag vill jättegärna flytta ner till playa del Ingles när jag slutar skolan (om två månader) så om du fortfarande är inne på att flytta ner och behöver en rumskompis är jag lätt på! om du redan har flyttat ner så tar jag med glädje emot alla tips du kan ge om att hitta lägenhet, bra områden tillexempel, du kanske vet någon annan som letar rumskompis för tillfället?

// Linn
13 apr. 2015 22:03
Hej! Ja tyvärr är inte detta aktuellt just nu 😁 🙈men jättekul att du hörde av dig, vet en som heter Alma borg på facebook som var intresserad innan. Vet dock inte om hon är intresserad längre 😊 får se hur de blir längre fram för min del. ha de bra! :) !