Kryssning i Karibien med NCL/Sun

Av Laggen
11 feb. 2011 17:19
Visningar: 1221
Hej!

Vi åker i april 5 vuxna till Orlando 5 dagar , kryssning i Karibien 1v samt Miami 5dagar.

Vi har bokat hela resan via Swansons, som vi tycker har bra service och ordning. Åkte till USA i 5 v från kust till kust för 3 år sedan och Swansons fixade allt, hotell, hyrbil och flygrutter. Allt fungerade till 100% bara att lämna fram vouchers. den resan med hela familjen gav oss många härliga upplevelser och minnen för livet. Tipsar gärna om resrutten som var Chicago-San Francisco-LA-San Diego-Tuscon-Gran Canyon-Kanab-Las Vegas-Memphis-New Orleans-Miami-Washington-New York. Vi förflyttade oss med flyg, hyrbil och tåg.

Nu har vi bokat med Swansons igen och det blir ännu en drömresa, förhoppningsvis. Vi ska bl a åka på 1 v kryssning med Norweigen Cruise Line/Sun från Port Canaveral med stopp på Bahamas, St Thomas och St Maarten. Någon som har åkt denna resa med NCL?
Tacksam för tips vad man ska tänka på, göra/inte göra? Viktigt och bra tt tänka på osv.

Incheckning/utcheckning hur funkar det? Vad kostar en öl/ett glas vin/drink?
Kan man äta precis när man vill var som helst? Vet att en del resturanger har en extra kuvertavg. Är det ok med kavaj,skjorta, byxor för män på den finaste restaurangen vid Captain's Dinner?

Vi har bokat en 3-bäddshytt med balkong och en insides 2-bäddshytt på däck 8.

Alla tips och råd mottages tacksamt!

Mvh Kicki Lagerin
Av Sahlena
14 nov. 2011 21:16
Hej!
Vi åker till Miami snart och ska då även kryssa med NCL, men med Epic. Men det är den tredje resan vi gör med dom och vi kan bara prata gott om dom.
På båten ingår all mat, vissa resturanger tar viss avgift men annars gäller fri mat på alla ställen.. Vi köpte ett läskpaket förra gången och då var det bara att dricka läsk till det sprutade ur öronen..
Det är helt ok med kavaj mm.

Ni kommer att få en helt fantastisk resa jag lovar!! Jag kände mig som den värsta filmstjärna med all upppassning..

Första resan vi åkte var till Bahamas, denna gång passerar vi St Thomas och St Maarten vi oxå.

Mvh. S