Köpa hus/lgh Brasilien

2 jan. 2010 17:58
Visningar: 2966
Undrar vad kostar de på et ungfär at köpa hus eller lgh i nordösta brasilien Natsl,fortaleza eller amzonas? tänker främst de hus lgh som lokabefolkningen själv köper säljer inte de som säljs & köps av turister!

Någon som tips på bra länakr där man kanhitta lgh hus i Brasilien?
Av Fdp
2 jan. 2010 20:05
Föreslår att du tar kontakt med medlemmen Zappe50 (skicka ett PM). Han bor i Brasilien och kan svara på alla de frågor du har om husköp.
3 jan. 2010 14:03
Ok ytack för tipset hade jag ingen anning om attt de finns någon som i bostailein redan
11 jan. 2010 05:02
hej Maria, jag såg din fråga på om lgh i det nordöstra brasilien. Jag har bott här i 5,5 år, och har varit ägare av olika lägenheter/hus helt från Natal til Fortaleza.
Jag har även såld lägenheter til skandinavere.
Just nu bor jag i en fiskarort norrom Natal vart jag har bygd mig et hus på stranden. Jag gör även lite olika service-tjänster för skandinavere.
I Natal-områden kan man idag köpa lägenheter til dom bästa priserna på marknaden. Från typ 300 000 sek. Men det är mycket man måste vara varsam med.
Jag vil mer än gärna hjälpa dig och ge dig tips om olika saker, ja även beretta om konkreta objekt som du hittar här.
Skicka mig et mess.
Mvh :)
6 mars 2011 17:52
Hej
Jag heter Lena och jag har följt er diskussion här på reseguiden. Jag och min sambo planerar att vara i Natalområdet och söderut längs kusten ner till Rio under okt-dec 2011. Jag har blivit facinerad av landet efter att läst om landet samt sett olika TV program om Brasilien. Ffa vill jag fråga om någon kan tipsa om hus/lägenheter att hyra under perioden. Vi vill börja i Natalområdet för att senare resa vidare för att avsluta i Rio de Janeiro. Dessutom vill vi komma i kontakt med någon seriös mäklare för att titta på tomter eller hus nära eller vid havet. Vi tycker om lugna platser gärna i närheten av civilisationen med närhet till någon internationell flygplats då vi planerar att vara i Brasilien mellan okt - feb varje år. Tacksam för era kommentarer.

Chau/ Hasta luego, Lena
28 mars 2011 17:07
Hej Lena,
jag kan hjälpa er med alla dina frågor.
Skicka mig et PM så kan vi prata lite mer där.
Mvh
Randy