Koh samet,koh chang eller Phuket området?

25 sep. 2017 20:44
Visningar: 879
Hej!
Ni som har varit på dessa ställen vilket skulle ni rekommendera och varför? Det står mellan koh samet,koh chang eller någonstans i södra delen.

Tacksam för svar!
Av Atjima
25 sep. 2017 22:53
Hej! Beror ju på hur det är med er som reser? Vad är ni ute efter och åldrar? Vi bodde på Koh Samet vid hotell The C samet. Därifrån krävdes moppe eller taxi att ta sig in till byn på kvällen. Fanns ju restauranger på stranden där vi bodde i o f s. Men inte mkt att göra efter maten utan att ta sig in till stan.
På Koh Chang är det ju utspritt, du kan bo lite här o där på ön i de olika byarna. Vi bodde vid White sand beach, inget märkvärdigt ställe. Det fanns det mesta i o f s. Men kändes för turistigt. Vi hade ett stort varuhus o bra restauranger. Men skulle jag åka till Koh Chang igen, skulle jag välja Lonely beach o ngt enkelt ställe där... Södra delen, då tänker jag Koh Lipe!
26 sep. 2017 14:00
Hej!

Koh Maak:) Det ligger en liten bit från Koh Chang men har kvar "gamla" Thailand känslan. Koh Chang besökte jag 2005 och nu 2013, började gråta en skvätt över hur trångt och exploaterat det har blivit:( Men allt beror ju på tidigare referenser och preferenser!