Phuket - Koh chang

21 nov. 2012 19:41
Visningar: 1560
Hej försökt att ta reda på hur man lättast tar sig från Phuket till koh chang och sen tillbaka men hittar ingen bra fakta. Skulle verkligen uppskatta alla tips hur man snabbast tar sig till koh chang. Vi landar i phuket och ska bo där två nätter sen vill vi ta oss till koh chang och stanna där en vecka och sen tillbaks till phuket då vi har bokat hotell där sista nätterna. Har besökt koh chang tidigare och vill verkligen tillbaka därför vill jag ha alla tips om flyg till Trat, buss priser osv. Vi stannar i thailand i två veckor så låter detta bara krångligt att ta sig till koh chang eller är de såpass smidigt. Vill inte missa hela dagar på att resa bara. Tack på förhand
Av Hille2
21 nov. 2012 20:15
Hur ni än gör får ni räkna med att det går flera dagar. Phuket-Koh Chang-Phuket på en två veckorsresa? Nej det skulle definitivt inte jag göra!
Med buss så får ni räkna med att det tar en natt att ta sig till Bangkok varifrån ni kan ta en morgonbuss till Koh Chang (4-6 timmar+resan med färjan). Och sedan ska ni ju tillbaks också... Flyg kanske gå att få till om avgångstiderna stämmer, ni får kolla med de olika bolagen men även med flyg får ni räkna med att ni får ge en dag för varje resa. Det måste väl finnas något som ni inte har sett på närmare håll är min reflektion.