Koh Lipe Puri (Phuritra) resort

Av Nadjia
12 dec. 2014 10:51
Visningar: 149
Hej!

Den här texten kom ut på Phuritras sida på Facebook idag. Någon som vet vad som har hänt? Svårt när Bing översätter men texten ger heller ingen förklaring till varför dom skriver som dom skriver.

/Nadja

Klargörande uttalande från Puri resort

För förvaltningen av Puri resort berätta informerade kunder historien. Anläggningens drift, eftersom nyhetsmedia har dragits till den situationen, som kan tyckas alltför allvarligt för ett dokument landade på Koh Lipe, som medför skada bilden av turism på Koh Lipe. Via Puri resort har ni informerat kunderna av Puri resort vet vi fortfarande är öppna som vanligt att skapa tillit och förtroende i Puri resort allt är i en process av steg och vänta på bevis från domstolen, så vi skrev detta uttalande uttalande.

Tack för förtroendet i Puri resort Nu ger vi god tid i dagens speciella gäster i en miljö med bästa service till vårt samhälle, att fylla tiden av lycka i varje pris. Du kan använda tjänsten eftersom det är "är du... de flesta av våra"
Av Sierra
12 dec. 2014 17:02
I stort betyder det att det har varit några frågor om markområdet men det påverkar inte resorten utan den är öppen och gäster hälsas välkomna.
Av Nadjia
13 dec. 2014 16:25
Tack för ditt svar Sierra :) Blev lite orolig ska bo där i februari....