Koh Lipe - Green view resort?

25 jan. 2013 08:29
Visningar: 280
Hej på er!

Jag och min familj planerar en resa till Thailand i mars nästa år, så jag är ute i väldigt god tid... men jag tycker att planerandet och letandet är en väldigt stor del av reseupplevelsen, så därför är jag redan igång!

Min fråga är alltså om någon här har erfarenhet av Green view resort på Koh Lipe? Vi är nämligen ute efter en bungalow-resort på Pattaya beach, med hyfsade priser och som ligger strandnära. Inget krav på boendet annat än att det ska finnas rena sängar och inte vara misskött.

Så; några erfarenheter? För mycket båtar vid den delen av stranden? Hur är standarden på resorten? Eller tips på andra ställen som skulle passa oss bättre?

Mycket tacksam för svar!

MVH
lisa_korsar
Av Sierra
25 jan. 2013 10:45
Green View är en populär fräsch resort till bra pris mitt på Pattaya Beach. Nytt för i år är även deras familjebungalow med plats för 4, extrabädd är möjlig. Endast fläkt, ej a/c eller frukost. Där är inte många båtar.

Denna bild tog jag strax till höger om Greenview i mars 2011:
http://www.reseguiden.se/forum/bilder/362469

Detta är det bästa stället på Pattaya som har familjerum och som uppfyller dina önskningar.

Mali Resort, nytt sedan 2012, i västra delen av Pattaya är ett bra alternativ, dock max 3 pers varav en på extrabädd. Deras Garden Wing har bra pris i mars inkl frukost och a/c.
http://www.maliresortkohlipe.com/
25 jan. 2013 11:01
Tack för ett mycket hjälpsamt svar! Nu känns det verkligen som vi hittat ett bra alternativ till oss :) Och det såg inte direkt trångt ut i vatten på bilden...

Mali resort har vi också funderat på. Det ser väldigt trevligt ut och hade fått många bra omdömen på TripAdvisor. Men eftersom vi är 4 personer så blir priserna lite högre, då vi måste boka 2 bungalows i så fall.

Återigen, tack för hjälpen!