Klubbar i London

Av Din
4 dec. 2012 21:17
Visningar: 1475
Heej!

Jag och fyra vänner drar till London över nyår och skulle behöva tips på lite bra klubbar, då vi tänkte förboka biljett nu. Så ni som har varit där och utforskat utelivet, vad föredrar och rekommenderar ni?

Tack på förhand!
Av Din
4 dec. 2012 21:21
Kan tillägga att vi är 18 och föredrar drag framför stela men fina nattklubbar :)
Av Adedayo
5 dec. 2012 10:54
Movida och chinawhite är de klubbarna dit kändisarna går till, de är lite finare, inte så mycket drag direkt. Ska du in på någon av de här så är klackar ett MÅSTE, annars kommer du inte in. Du måste även sätta upp dig på gästlistan före. I London finns så många klubbar beroende på vilken sorts musik du gillar! om du går till leicester square så kryllar det med promoters, de har över 10 klubbar som du kan välja på. det bästa är att köpa av dom då de ger ett billigare pris så länge man är tjej, många klubbar går tjejer även in på gratis och får gratis dricka och bord via en promoter då. De klubbar som jag var mest på var Penthouse, Bar rumba och Storm, musiken där är rnb/hiphop/reggaeton/dancehall typ. Ni kommer garanterat ha skitkul så tycker verkligen ni ska boka biljetter dit! så värt det! + så får ni inte glömma den stora mellandagsrean, den är helt sjuk!
Av Din
5 dec. 2012 15:48
Tack så mycket! Det ska vi verkligen kolla upp. Men jag tänkte, tror du att man måste förboka en dag som nyårsafton?:) eller tror du man kan komma in ändå?
Av Adedayo
6 dec. 2012 08:22
Jag skulle nog rekommendera det! det är bara att gå in på deras hemsidor och skriva upp sig på gästlistan :)
Av Din
7 dec. 2012 17:59
Hittar inga gästlistor bara biljetter man kan köpa :)