Kanarieöarna

Av Mutter4
19 okt. 2011 19:41
Visningar: 995
Hej,

Jag och min familj, 4 vuxna + 2 barn 3+7 år vill åka till Gran Canaria sportlovet 2012 ( 25/2 - 3/3 ).
Vi har fått tips om Bahia Feliz, men det verkar vara en jättestor semesteranläggning, där det handlar om att vara på området, för det finns inte mycket att göra utanför. Trängsel vid frukost och pool är ett annat omdöme. Dessutom så ska det vara blåsigt där,
Är det någon som har tips om andra orter och hotell, lite lagom lugnt, lite lagom lyx och barnvänligt, men inte ett gigantiskt komplex.
Tacksam för alla tips..
AnnaMaria
21 okt. 2011 19:29
Jag skulle välja Playa Ingles med den härliga stranden och där finns det mycket att göra. Annars så är också ett bra tips Puerto Rico. Där finns också mycket att göra. Satsa gärna på ett hotell med uppvärmd pool. Har bott 2 ggr på Tamaran i Playa Ingles och det hotellet var bra med uppvärmd pool och låg bra till. Ving hade det då, vet ej om de har kvar det.
Puerto Azul i Puerto Rico är också bra. Apollo har haft det. (2009).
25 okt. 2011 00:51
Hej! Beror helt på om man vill ha strandnära läge eller uppskattar andra saker ,struntar man i att det ligger en bit från stranden så skulle jag varmt rekommendera Palm oasis i Maspalomas ett verkligt trivsamt hotell med jättefint poolområde och fina lägenheter, men som sagt så ligger det en bra bit från stranden men det mysiga poolområdet och det i övrigt jättefina och härliga hotellområdet tycker vi kompenserar gott för avsknaden av strandnära läge.

Palm oasis är förvisso ganska stort men man upplever det inte så när man väl är inne på området,skulle nog klassa det som mer mysigt än lyxigt även om både lägenheter och hotellområdet är väldigt fint.
Ni kan kolla indet här.http://www.tripadvisor.se/Hotel_Review-g230095-d508201-Reviews-Palm_Oasis-Maspalomas_Gran_Canaria_Canary_Islands.html
mvh. Bosse.
Av Annl
25 okt. 2011 23:51
Håller helt med om Maspalomas men däremot inte vad gäller Playa Ingles som jag tyckte inte var trevligt alls.

Det är viktigt som någon skrev att ni bokar boende med uppvärmd pool.

Grannarna har varit i Aginigin (hur det nu stavas) och på den resorten där och uppskattade detta.