Jag & Sambo ut och resa i världen! Hjälp oss hitta "the perfect vacation"

Av Browex
20 mars 2016 22:17
Visningar: 97
Hej alla glada!

Har suttit och lusläst den här sidan nu och det är riktigt bra information man får ta del av! Har dock inte riktigt känt att jag kunnat bestämma mig riktigt efter det jag läst så tänkte testa att göra en egen tråd istället för att läsa alla andras. :)

Jag och min sambo är 27 och 23 år gamla och hade tänkt att dra en repa utomlands i augusti. Har kollat tamejfan allt känns det som, Grekland, alla öar där, Kroatien och samma sak där, Frankrike, Spanien och så vidare. Vi var i Bodrum, Turkiet förra året. Det var hur bra som helst vi var ett gäng på 12 personer som åkte dit. Var hur bra som helst dock lite tråkigt att det inte är sandstrand. Jag har varit på Magaluf och måste säga att stranden där var helt otroligt bra. Självklart mycket fest där men det blir lite vad man gör det till. :)

Så till saken, skulle helt enkelt vilja ha hjälp att hitta ett ställe att dra till. Det vi önskar oss är, en bra SANDstrand, schysst shopping om man känner att man vill bränna lite pesos, bra barer man kan sitta och "vuxenfika" på och gärna någon/några klubbar ifall vi skulle få damp/adhd och måste studsa av oss lite. ;) Det får dock inte va påtvingat party som när det är en bargata fylld med en svärm av ap-raka nyfrälsta.

Tack på förhand!
Hoppas vi kan ha en härlig diskussion. :)
Av Ales
21 mars 2016 22:29
Vill flagga för Andalucia kusten där vi bara älskar Malaga!!! Och så mycket att uppleva-shopping,strand,fest mm...;)
Nice i Frankrike är också häftigt men småsten...
Av Lollo85
22 mars 2016 08:45
Varför inte Los Angeles? :) Billigt med flyg dit och man kan bo lite billigare också om man inte bor vid stranden. Hyrbil är iofs ett måste men så klart värt det. USA är fantastiskt!
Av Pelle77
22 mars 2016 18:38
Jag minns att Cypern hade jättefina stränder och mycket att se och göra. Rhodos har också en bra kombo av stränder/gamla stan/uteliv.