Ales

Kön / Ålder
Kvinna, 41 år
Bor i
Malmö
Restyp
Soldyrkare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
15
Profilsida skapad
2011-01-04
Senast online
15 veckor sedan

Ales besökta platser
Ales
Ales säger i Mr_oks diskussion "Återbetalning Lufthansa":
Vi bokade resa till Usa dec- jan i år via sembo med Lufthansa. Fick ett mail från sembo om att Lufthansa hade ställt in utresa och erbjudit oss en annan utresa samma dag men med annan mellanlandning och med info om att vi kan avboka med full retur om vi så önskar. Vi var så glada att detta hände att vi inte behövde jaga föräskrings för att avboka;) Vi var inställda att vi skulle vånta i flera...
7 november 2020 21:16 - Anmäl
Andreassofus
Andreassofus säger i Ales diskussion "Kroatien nu i juli":
Nackdelen är ju såklart att DU kan åka åka dit och smitta en jävla massa folk utan att du vet om det. Du är såklart inte heller ensam om det och snart är Kroatien inte lika förskonade som dom är nu. Fördelen med att åka på semester - Det är jäkligt gött med miljöombyte.
17 juli 2020 09:21 - Anmäl
Ales
Ales startar diskussionen "Kroatien nu i juli":2
Planerar att resa nu i juli till kroatien. Behöver värmer och semester. Hade ni bilat eller tagit flyg ner med tanke på corona? För- och nackdelar?
9 juli 2020 14:42 - Anmäl
Ales
Ales säger i Camasks diskussion "Ta sig till Bahamas ":
Hej! Hur gick resan? Besökte ni bahamas? Vi ska till Florida i december och jag är fortf konfunderad vad gäller rutt och undrar hur ni gjorde;)
21 februari 2020 15:47 - Anmäl
Ales
Ales säger i Alexlinds diskussion "Färjor mellan Brac och Korcula ":
Flyger ni eller kör ni bil? Det går färja mellan Split till Supetar (Brac) ett antal gånger om dagen. Det är smidigt att ta sig runt åå ön med bussar, helt klart enklast med bil! Var bor ni på Brac? Det går buss från Supetar (där ni ankommerk) till Bol i nära anslutning till ankomst. Dock rekommenderar jag att ni bokar bussbiljetter vid terminalen i Split. Det går en Catamaran från Bol till ...
16 februari 2020 11:04 - Anmäl
Diskussioner