Billig upplevelseresa till 40-åriga sambon.

Av Caal
21 jan. 2013 09:04
Visningar: 2280
Söker tips om förslag till billig upplevelseresa till min sambo som fyller 40 år. Gärna lite annorlunda men för den delen billigt. Han är aktiv och ingen "ligga och pressa på stranden"-människa. Önskar åka till våren - sommaren.

Ser fram emot alla möjliga förslag.

/Cathrin
Medlemmen har tagit bort svaret
23 jan. 2013 15:35
Svågern älskar att dra till Norge och fiska lax i juni - "grabbarna" (55+) hyr en stuga och fixar egen mat.

Du kan ju även åka till Narvik och se på valar & djuphavsfiska - det har jag själv gjort fast det är rätt många år sedan nu... kul!

Jag har även kört scoter på Torneträsk i maj (isen var fortfarande 1 m tjock) men ishotellet hade tyvärr rasat. Vi åkte även hundspann och åt laxsoppa ute i det fria. Vi bodde i stugor i Jukkasjärvi precis vid kanten till Torneträsk. I början av april kan det finns möjlighet att bo i ishotellet (fast det är inte gratis...)

Hyr en kanalbåt i England och tuffa omkring i en vecka i sakta mak.

Vi har åkt omkring i Skottland och provat whisky - himla skoj! Det kryllar av destillerier och Bed & Breakfast alternativt boka en stuga eller bo på ett spökslott.

Många grabbar gillar ju rökig whisky - ettt par dagar på ön Islay skulle han säkert tycka om och prova whisky på någon av dess nio destillerier? http://www.islayinfo.com/

Jag och äkta hälften var för två år sedan i Dublin - här finns bl a Guiness bryggeriet och Jameson whisky - trevligt stad och perfekt för en långweekend.
Av My53
24 jan. 2013 18:08
Jag håller på Whiskeyturen(om han gillar whiskey).Dit åkte vi när min man fyllde 60 i somras.Bodde på ett fantastiskt ställe Harbour Inn (inte så billigt men fantastiskt9.Kollade destellerierna och promenerade i ödslig,vacker natur.
Ett annat tips om ni är mer lagda åt värme: Omgivningatna runt Nerja(går billighetsflyg till Malaga)och tur över bergsbyarna till Grenada och Alhambra.Mycket att titta på i de omgivningarna.
Eller Prag kanske vore nåt? Lycka till! My