Phuket med sambo för första gången behöver all tips :)

Av Husse96
15 juni 2017 03:30
Visningar: 363
Jag och min sambo har tänkt att åka till Phuket för första gången. vi behöver all tips ni kan erbjuda, vi kommer att stanna där i 2/3 veckor nån gång under november/december men vi har ingen aning vad vi ska göra. jätte snällt om någon kan ta sin tid o skriva tips på vart man ska bo och göra. tack på förhand

ålder 21och 20 år!
17 juni 2017 23:29
Allt beror på vad ni vill göra på semestern. Phuket har allt. Mitt tips är att vara på 3-4 olika ställen. Antingen tar ni båt syd-öst och besöker Lanta Phi-phi. Annars kanske ni bara vill ha korta transporter och kör Kata-Patong-Khao Lak.
19 juni 2017 10:42
Jag och min sambo avslutade vår långa resa (tre månader) i Phuket. Finns mycket att göra där och stränderna är fina, var dock beredd på att det är väldigt mycket folk där. Vi bodde i Karon, trevligt ställe med massa restauranger och nära till stranden.

Något jag verkligen rekommenderar när ni är där är att ta en matlagningskurs, det är jättekul och mycket lärorikt! Du kan läsa mer om det och lite andra aktiviteter här: http://sambospavift.blogg.se/2017/march/phuket.html

Även de närliggande öarna är trevligt att bo på men beror på om ni känner för att resa runt eller inte, har många tips isf!!
5 juli 2017 12:44
Kan varmt rekommendera Koh Kho Khao, en liten ö där det inte finns mycket att göra mer än underbara stränder och lugn och ro.
Var där i mars i år, bodde i beach bungalow hos Pranees, vi tyckte att det var fantastiskt där, inget lyx men allt man vill ha och personalen på Pranees är underbar och deras mat är mer än bra =)