Inget visum eller vidare biljett

6 jan. 2014 00:05
Visningar: 206
Hej allihopa!
Jag och min kille åker till Thailand om 10 dagar, vi ska backpacka runt i lite mer än 2 månader. Men vi har varken visum, hembiljett eller vidare biljett från Thailand.
Vi hade då alltså tänkt ta allt som det kommer och boka biljetter till andra destinationer bara dagarna innan avgång.

Vi åker med Norewegian och landar i Bangkok, planen är att åka runt i Thailand i 30 dagar (eftersom det inte är några problem utan visum). Sen vidare till Vietnam och Malayisa.

Min fråga är då, kommer det bli några problem när vi landar i Bangkok utan något biljett ut ur landet inom 30 dagar eller hembiljett. Eller bryr dom sig inte alls? Jag behöver era tips och råd nu, så att vi i sånafall bokar en biljett omgående ifall att Thailändarna kommer skapa problem för oss.
Av Marilcj
6 jan. 2014 06:05
Det är nog inte Thailändarna som skapar problem utan det är redan vid incheckningen när ni flyger ut, vissa är nitiska andra bryr sig ej, vi har åtskilliga gånger flugit ner utan att ha behövt visa returresan, men idagens datasamhälle ser de via personnr hur man e bokad, så det är en chansning ni gör, en billig tågbiljett ut fr Thailand räcker om man sen nyttjar den el ej.

Vietnam däremot måste ni ha utresebiljett annars kan ni bli stående vid gränsen alt bara få stanna 5 dgr, m utresebiljett är det 15 dgr.
De flesta Asienländerna har att man ska ha utresan klar o det är inte som de villställa till problem, problemen är vi turister som skapar själva genom attinte följa deras bestämmelser