Indcen resor

Av Lewend
5 jan. 2016 19:27
Visningar: 272
Hej
har någon åkt med Indcen resor till Seychellerna ? heller har ni någon annan
resebyrå att rekommendera.
Tack på förhand för svar.
Mvh
Katarina
5 jan. 2016 21:34
Hej, jag reste med Indcen till Seychellerna i januari 2013.
Vi anlitade dem av två anledningar, dels kunde de erbjuda en sammanhållen flygbiljett från Umeå där vi bor, vilket inte gick att boka på egen hand.
Dels var det av olika privata orsaker osäkert in i det längsta om vi skulle kunna åka och när det väl blev klart blev det lite bråttom och då kändes det enkelt att anlita en svensk mellanhand som fixade allt.

Indcen imponerade inte.
Dels sa deras säljare att januari var en perfekt tid för Seychellerna. I själva verket är det fel, januari är den sämsta månaden att åka.
Man bokade dessutom in helt onödiga moment i vår resa resa som tex taxi till och från hotellet på ön La Digue. Helt onödigt eftersom hotellet låg 5 minuters promenad från hamnen...
I förlängningen fördyrade förstås detta resan.

Till sist, jag var själv inne på att La Digue var den ö som vi skulle trivas bäst på och ville därför boka de flesta nätterna där.
Vår säljare på Indcen övertalade mig att det skulle bli mycket bättre att göra tvärt om, boka de flesta nätterna på Praslin.
När vi väl kom på plats kände vi förstås att det hade varit så mycket bättre att göra som vi ursprungligen hade tänkt, att vara längre på La Digue.

Slutsatsen är alltså att du bör boka själv utan svensk mellan hand.

Jag fortsätter svara dig i din andra tråd om Seychellerna....