Emerald travels Seychellerna. Att lita på?

15 apr. 2014 21:11
Visningar: 1729
Planerar en resa till Seychellerna. Har läst om o varit i kontakt med Emerald travels. Någon som har vetskap om denna resebyrå? Tänker mig att åka runt på 3 öar: Mahe, Praslin o La Digue. Några förslag på vad jag bara inte får missa.
Av Aftica
25 apr. 2014 06:55
Grattis du har en underbar resa framför dig. Var där i mars, för andra gången, och vi besökte de tre öarna du vill se. På Praslin åkte vi buss överallt, suveränt sätt att ta sig runt och nästan gratis. På La Digue hyrde vi cyklar och cyklade runt ön flera gånger, fantastiska stränder. På Mahe hyrde vi bil, är ju så mycket större ö än de andra. Vi reste med Indcen, och allt fungerade perfekt. Alla transfer mellan öarna ingick och deras samarbetspartner Creole travel är kanon. Vet ingenting om Emerald, men det kan kanske löna sig att jämföra priser. Vi åker tillbaka nästa år igen och kommer att anlita Indcen då också. Något du inte får missa är en utflykt till Curieuse o St Pierre, heldag med barbecue. På utflykterna är det enorm variation på priser, från 65 - 120 € var det jag hittade till ovan nämnda, från Praslin. Från La Digue gjorde vi utflykt till Felicite o Coco island. Snorklingen vid Coco gjordes med guide o vi såg rockor o sköldpaddor bl a. Betalade 85 för heldagsutflykt med underbar barbecue på stranden. Något du undrar över, återkom gärna skall jag försöka svara. Hälsningar Lotta
25 apr. 2014 10:17
Jag vet inte heller något om just Emerald . vi bokade allt själva.

Utflykter eller båtresor till de olika öarna behöver du inte anlita någon resebyrå att ordna. Biljetter köper du själv i hamnarna eller får hjälp av hotellet.
21 okt. 2014 19:59
Tack för de svar jag fick. Jag hade nytta av dem när jag bestämde mig för hotell o hur jag skulle lägga upp resrutten. Valde att boka via Emerald travels och det blev jättebra! Malin på Emerald var oerhört lyhörd för vad jag ville ha - gav olika förslag som jag sedan kunde ta ställning till. Kändes inte som om det blev ett överpris. Däremot när jag nu varit på Seychellerna en gång skulle jag lägga upp min resa själv nästa gång och då välja bättre selfcateringboende o små bed and breakfast-hotell. Jag o min man valde att åka till Alla tre öar; Mahe, Praslin o La Digue. Valde olika sorters boende. Från lite billigare till lite dyrare. Anammade förslag från er o bodde på Le repaire boutique hotel på La Digue. Det var ett litet toppenhotell.
Så tack än en gång för de svar jag fick.
Av Jilll
9 jan. 2016 22:07
Hejsan

Har precis kommit tillbaka från en drömresa på Mauritius bokad och planerad av Emerald Travels.

Vi är supernöjda och tror inte vi kunde toppat resan på ett bättre sätt än vad Emerald gjorde. De har även bra sammarbetspartners på ön som tog hand om oss under hela resan.
Det är så ofta du som resande får en mobilteledon där du kan nå kunnig personal dygnet runt? Det fick vi. Hotellet , Long Beach var över förväntan och personalen superb. Mitt tips, åk dit!

Ring eller maila Malin på Emerald och berätta vart du vill åka och vad du vill göra så kommer hon ta fram ett skäddarsytt förslag.

JIll