Hyrbil till lägsta möjliga kostnad i Rom

Av Barizta
3 feb. 2014 14:11
Visningar: 916
Skulle behöva tips på nån billig & bra biluthyrare i Rom, ska dit en vecka i maj tänkte jag och funderar på att hyra bil. Kollade lite snabbt på Avis och där hamnade billigaste priset för 4 hyrdagar ca 1700kr.

Finns det nåt annat billigare alternativ som ni kan rekommendera?
Bryr mig inte alls om nån komfort eller så och gärna en småbil också.

Tips mottages tacksamt!
Av Birgere
3 feb. 2014 14:49
Du kan ju testa via tex Autoeurope.se eller vilken nätresebyrå som helst om du kan kapa ytterligare någon hundring.
4 feb. 2014 18:02
Hejsan!
Jag får genast en fråga i huvudet: Har du varit i Rom tidigare?
Har du det så vet du ju hur det är. Jag skulle för min aldrig i livet ens komma på tanken att hyra en bil och köra bil i Rom.
London, Paris, Berlin helt ok, men Rom är helt galet mycket trafik, snabb och intensiv. Men du kanske ska ta dej utanför staden?
Bara en tanke...
Av Barizta
4 feb. 2014 18:32
Nej, jag har inte varit i Rom tidigare och jag vet att trafiken ska vara intensiv. Menar du att det skulle vara svårare att köra där än nån annan storstad?
Med gps borde det väl inte vara nåt problem, är ganska van att köra i storstad.
Av Birgere
4 feb. 2014 20:54
Att köra bil i Rom med GPS är inte svårt. Däremot är det värre med parkering. Ska man hålla sig i centrum så går det bussar överallt plus att man kan faktiskt även gå en hel del.
5 feb. 2014 08:37
Jag tror nog inte att det är svårare att hitta i Rom än i någon annan storstad, tvärtom kanske eftersom stadskärnan är förhållandevis ganska liten. Det är som någon innan skrev ganska behändigt att gå mellan många av sevärdheterna. Vi åkte buss en gång men annars gick vi överallt.
Skriv gärna och berätta hur det gick med bilen!