Hyra hus Los Angeles el San Fransisco??

Av Miliam
1 sep. 2013 10:53
Visningar: 3361
HEj!

Vi är 4 vuxna och 5 barn som åker till USA i juni/juli nästa år. Vi kommer åka både till LA och SanF.
Vi funderar på att hyra ett hus i en vecka på något av dessa ställen.

ÄR det någon skäl här ute som har bra koll på pålitliga sidor som skulle funka.

tack snälla
mvh
Av Kicki71
1 sep. 2013 22:56
Hej, vi var 7 personer i både LA och SF i somras och hyrde hus i LA och lägenhet i SF via airbnb. Funkade jättebra och kändes tryggt.
Av Miliam
2 sep. 2013 08:03
Kanon, Tackar!

Har du bra tips vart man skall bo? Vad man kan hitta på I LA SF?

mvh
Av Kicki71
2 sep. 2013 20:43
Oj, vart man ska bo särskilt i LA beror helt på vad man vill göra och om man har bil (vilket iofs är nödvändigt i LA) . Vi bodde 10 min från Hollywood och universals och hade nära till stora vägarna för att lätt ta oss till Disney. Trafiken är intensiv så det är bra att bo så att man inte behöver sitta i köer alltför mycket. Vi var sent ute med att boka så det blev ett hus utan pool, det hade varit bra att ha.
I SF bodde vi i Nob Hill vilket vi var nöjda med. Relativt nära till mycket. Vi lämnade bort bilen när vi kom till SF och med facit i hand skulle vi haft det under vistelsen där också.
Finns hur mycket som helst att göra i både LA och SF så mitt råd är att planera väl, därefter prioritera och ta bort hälften då allt tar mer tid än vad man tror. Och när man reser med barn lägga in dagar med tid att bara vara.
Om ni tänker köra bil mellan LA och SF så kör längs highway 1 som är hissnande vacker. Vi övernattade på 2 ställen och hade nog behövt ha minst en övernattning till.
Lycka till med planeringen!
Av Leicy
5 sep. 2013 09:13
Vi åker också till LA/SF ( + Las vegas och Palm springs ) i Juni nästa år . Vi har hyrt hus i Palm springs en av veckorna genom home away, har bokat genom den sajten innan och hittills har det funkat bra :)
Av Leicy
5 sep. 2013 09:20
I SF bor vi på hotell (Best western hotel california, riktigt bra pris , 2500 för tre nätter ) i LA har vi en lägenhet på Magic castle hotel i Hollywood, får väldigt bra recensioner ! Frukost ingår på båda ställena + att Magic castle har fria snacks och dricka , perfekt om man åker med barn ;).
Mellan SF och La har vi lagt in ett stop vid hearst castle och bor då på The morgan hotel San Simeon.
Av Miliam
5 sep. 2013 11:36
Låter utmärkt... Jag skall kolla upp det och jag kommer återkomma med fler frågor..

Tack snälla!!

Med vänlig hälsning
5 sep. 2013 12:35
Hotellet B W California i San F ligger på Geary street. Bra område några kvarter från Union Square. Vi bodde på Ellis Street 600ngn ting, två gator söder om Geary. Hotellet var OK det vara bara det att mellan kvarter 300-500 kändes det lite Bronx över det. Fick sedan reda på att det fanns ngn sorts stadsmission på gatan varför många hemlösa samlades där.