Hur är vädret i Thailand?

Av Kazemi
21 okt. 2014 17:21
Visningar: 607
Jag undrar hur vädret är i Thailand för jag o min familj ska dit på tisdag o vi tror att Sveriges prognos om Thailand inte stämmer.
14 nov. 2014 12:30
Vi undrar samma sak som ts , vi ska till koh lanta den 19 och en vecka framåt och det ser jätteilla om vi ska tro klart.se och nån mer vädersajt veckan efter är det ännu värre då vi ska befinna oss i ao nang . Kanske nån som kan svara som befinner sig där just nu. Kan man göra något åt detta , boka om resan till soligare destination ? Kan det verkligen stämma att det ska regna två veckor i streck nu?? Tack på förhand :)
16 nov. 2014 12:03
Undrar också hur vädret är just nu? Jag åker om två veckor, till Bangkok och sen ner till Koh Lipe.
Av Hille2
16 nov. 2014 13:24
Det är ju inte stor idé att gå efter hur vädret är idag om ni inte ska åka förrän om två veckor. Det är precis som i Sverige - det kan skilja sig från dag till dag och är alltså färskvara.
Men ok, vi är på västra östkusten strax söder om Hua Hin. Här är det mulet men varmt, har regnat och åskat hela nätterna den senaste veckan men varit relativt fritt från regn på dagtid . Havet är oroligt och vattnet är grumligt.
16 nov. 2014 14:10
Det låter som lite tråkigt väder men kan man bada där i Hua hin eller är havet så oroligt att det inte går? Nu är det bara två dagar kvar till avfärd , hoppas på bra väder nån dag iallafall :-)
Av Hille2
17 nov. 2014 01:06
Är ju inte direkt i Hua Hin men det är klart att man kan bada. Några långa simturer blir det dock inte. Fast det går inte att jämföra östkust med västkust. Då är det definitivt säkrare att använda sig av vädersajter som ovan.