Hua Hin, Huay Yang och Mae Phim

9 aug. 2015 13:30
Visningar: 1315
Någon som varit på alla dessa?! För och nackdelar?! Är två vuxna och ett barn 10 år. Har varit i Mae Phim -12, då på gränsen för lugnt... Tänkte åka i februari

/Stefan
Av Albinae
9 aug. 2015 17:39
Jag har varit i Hua hin och i Huay yang, dock inte i Mae phim, men jag har kompisar som varit i Mae Phim, så vi har kunnat jämföra. Hua hin är livligast, är ju en ganska stor stad med många butiker, restauranger, livligt nattliv, inte så bra stränder åtminstone inte där vi var: fullpackat av folk och mycket skräp i vattnet, många försäljare. Man märker av prostitution om man som vi råkar komma in på fel gator. Inte så trevligt med barn. Huay yang och Mae Phim har jag fått uppfattningen är ganska lika: loja småbyar, men ändå mysiga med fantastiska, rena,långa stränder och i princip utan försäljare. Många bra utflyktsmål finns i närheten,och många bra restauranger. Vi var till Huay yang när våra tre barn var i de yngre tonåren och strax under. Lugnt var det, men vi blandade friskt med utflykter, slappa dagar på stranden och några nätter i Bangkok både på vägen dit och hem, så långtråkigt blev det absolut inte på den resan! Vi var supernöjda med det upplägget:)
Av Citat
14 aug. 2015 20:25
Backpackade i Asien i våras och var i Hua Hin 2nätter vilket var 2nätter för mycket. Kanske är annorlunda om man bor finare men MYCKET prostitution, skulle aldrig någonsin åka dit med en barnfamilj
Av Swenick
18 aug. 2015 22:46
Hej!
Skall själv dit i Feb, men det är första turen dit så jag har inga personliga preferenser...Krabi skulle vara väldigt laidback sa man men i Februari när jag var där fanns det en hel del av prostitution åxå.
Men Hua Hin är ju en ganska stor stad och granskar man kartan lite så fattar man snart vart dom håller till.
Av Hille2
20 aug. 2015 19:58
Det är ju bara att hålla sig borta från bargatorna i Hua Hin om man vill slippa se nån prostitution. Ingen konst alls, staden är tillräckligt stor utan dem.

Huay Yang och Laem Mae Pim är väl lite av svenskbyar så vill man umgås med andra skandinaver så kan det kanske passa. Rätt höga priser (med thailändska mått)på det mesta tyvärr. Bästa stranden av de tre har nog Huay Yang men ingen av dem har stränder med vit sand och klart vatten.