Hua Hin eller Pattaya

Av Ag123
3 okt. 2016 20:00
Visningar: 1626
Någon som har erfarenheter om just Hua hin eller Pattaya? Isåfall vad skulle ni åka till igår, vad var roligast, åker nu i slutet av oktober!
Av Bibby
3 okt. 2016 20:47
Aldrig varit i HH men fått uppfattningen att det är en lugn, tråkig håla där det inte finns nåt att se eller göra.

P är motsatsen, där finns allt, för alla såsom barnfamiljer, festargäng, smekmånadspar, etc.
Fiske, mysiga öar, gokart, vattenland, zoo, massa restauranger, barer, discon, nattklubbar, lyxhotell, sunkhotell och det är det billigaste stället i Thailand.
5 okt. 2016 19:56
Stranden i Pattaya är ingen höjdare, lär vara bättre i HH även om jag aldrig varit i HH.

Att resa på egen hand till Pattaya som ung tjej kanske inte är så roligt. Tror du har det trevligare i HH.

Vi har besökt Pattaya 4 ggr med familjen, men då hänger vi mest vi poolen på Hard Rock Hotel som har världens bästa personal. Barnen vill alltid tillbaka dit.
Av Pelle77
6 okt. 2016 19:19
Jag har varit i bägge öven om det var nästan 20 år sedan jag var i Pattaya. Välj Hua Hin! En lagom stor stad med bra utbud och en helt ok strand. Söker du främst uteliv så vinner Pattaya. Lägg till Bkk på slutet så har du en bra combo med HH.
11 okt. 2016 11:23
Var i Pattaya , kille och tjej ca 23-27 år gamla. Riktigt billigt där med boende osv, men dock väldigt mycket strippklubbar borta i området Walking Street. Men Hard Rock Cafe har ett bra hotell som sagt. Finns även billig shopping och mycket annat kul att hitta på där. Stranden suger. Inget paradisvatten ;=)