Hotel i Dubai

Av Vinbo12
2 dec. 2011 19:56
Visningar: 1632
Hej, har precis bokat flyg till Dubai över påsk 2012! Ska ha semester och passa på att besöka vänner som bor där tillfälligt. Vi reser med 2 barn flickor, 8 & 11 år. Behöver tips, vart ska man bo och göra? Verkar fullbokat på en del hotell, är det möjligt??
Av Annl
3 dec. 2011 09:59
Hej,

Vi ska också till Dubai över påsklovet och vi valde att bo i lägenhet/lägenhetshotell nära stranden - Suha Hotel Apartment. Det verkade superfräscht och framför allt en stor lägenhet. Vi värdesätter att bo nära stranden och det här ligger 100 meter från vattnet plus att det finns en pool. Vad vi missar är ju de stora fräcka hotellkomplexen med hur mycket aktiviteter och pooler m.m som helst men prisläget är väldigt högt för ett sådant boende - i alla fall om man vll bo nära stranden och Jumeria Beach och vad jag kunde hitta när jag surfade runt efter boende och det var i början av september. Så jag kan tänka mig att mycket kan vara fullt nu.

Vad man skall göra frågar du. Jag har fått tips om att man måste åka med jeep på ökensafari och i detta paket ingår middag hos beduinerna med mat, vin och magdans i solnedgången.

Jag har läst att det skall vara en väldig speciell upplevelse att åka luftballong över öknen men sen berättade en medlem här på RG att det hänt mycket olyckor.

Beträffande andra tips på vad man kan göra så rekommenderar jag dig att surfa runt här på sidan och kolla på gamla trådar om Dubai - då kommer du att få mycket tips.
Av Vinbo12
7 dec. 2011 20:02
Hej Anni, tack för ditt svar!! Vi kollar runt lite till, har fortfarande inte bestämt oss. Men lägenhetshotellet ni hade bokat verkade helt ok!
3 jan. 2012 10:12
Hej
Ni kan hitta många bra hotell och hotel permanent i Dubai. Om ni väljar hotell i Dubai tänk inte mycket på avstånder, Taxi är billigt men om ni vill strand hotell då ni kan tänka på Jumaira området i Dubai som är väldigt fint och bra.
Av Mariat
16 jan. 2012 21:45
Vi bodde på Suite Novotel mall of the emirates och det var rent, fräscht och till ett riktigt bra pris. Långt mycket billigare än de stora resorten vid stranden. Novotel har en schuttle till Jumeira beach park så till stranden kommer du lätt i alla fall. Dessutom är hotellet nära till metron vilket underlättar när du vill utforska resten av staden.