Hotell i Dubai!

Av Stina58
11 sep. 2010 12:32
Visningar: 1587
Resa till Dubai bokat i februari! 3000 kr per person med Norwegian! Jag skulle gärna vilja ha tips på hotell av er. Bo inne i stan eller ute vid havet? Har fått lite tips av er innan, men nu är det bara hotell som är kvar. Vi vill, som alla andra, ha ett billigt hotell men säkert och rent! Vi är två vuxna tjejer som reser med tre döttrar i övre tonåren. Andra tips att tänka på för oss fem?
11 sep. 2010 21:21
Min erfarenhet av hotell i Dubai består av två st ganska tråkiga sådana, ett nära flygplatsen och Radisson i Sharja. Hade jag åkt dit idag, då hade jag nog sökt mig mot Jumeirah... Hursomhelst, här kan ni själva jämföra olika hotell, hoppas ni hittar något som passar: http://sok.hotellin.se/City/Dubai.htm
/M.
Av Zahide
12 sep. 2010 22:16
Tror det kan vara svårt att hitta ett billigt hotell vid havet. Jag skulle råda er att ta ett hotell i Deira.
När vi sökte hotell hade jag Copthorne och Flora Creek som alternativ. Valet blev ju trots allt Lotus Downtown som jag nämnde tidigare, detta tog vi för att det låg nära metron och så var det inte speciellt dyrt heller.

Copthorne och Flora Creek såg jag faktiskt när vi var där. Det är två hotell som ligger bredvid varandra på en fin plats vid Dubaiviken. De är lite dyrare men verkar vara fräscha hotell, skulle kunna tänka mig att bo på något av dem om jag åkte till Dubai igen.

Jag vill avråda dig att söka boende vid Dubai Marina. Det är alldeles för långt borta och där finns inget speciellt att se och göra, förutom shoppingcentret Marina Mall förstås.