Hjälp med boende Sydney över nyår!

2 dec. 2012 18:05
Visningar: 454
Jag kommer till Sydney den 27/12 och reser själv, tänkte stanna över nyår o sen ta mig uppåt östkusten. Bokade resan ganska sent och har inte bokat boende än vilket är alldeles för sent igentligen ju!

Någon som är på plats i Sydney och kan tipsa om något hostel som inte är fullbokat? Eller någon som vill dela en lägenhet en kort period?

Är det bara till att svälja dom dyra hostelpriserna eller finns det något annat billigare alternativ? Första gången jag backpackar så är oerfaren :)

Tacksam för svar!
/Rickard
Av Missw
24 dec. 2012 10:17
Hej Rickard!
Jag befinner mig i Sydney nu & bor på KangaHouse på Victoria Street i Potts Point, Kings Cross. Det är ett backpackerställe, väldigt billigt, så det är absolut ingen klass på det här stället. Jag vet att det finns några lediga sängar över nyår här. (http://www.kangahouse.com.au/)
Ett tips är att gå in på Google Maps, vilket jag gjorde, sök upp ett ställe du vill bo & följ gatorna, klicka på hotellen & gå in på deras hemsidor & mejla dem. Ska hålla ett öga på gatan här om jag ser nå fler ställen som har lediga rum. Är du beredd att betala lite mer (det är relativt dyrt i Sydney) så är det nog inga problem att få boende..