Hinner jag med planet till Boracay??

13 dec. 2013 06:52
Visningar: 187
Hej!
Flyger från Singapore med Silk air och landar 12:45 i Cebu och skall vidare till caticlan!
Planet vidare med cebu pacific går 13:50 alltså enbart dryga timmen för transfer räcker detta för att gå igenom immigation och allt annat som kan ta tid som att checka in på plats?
Det finns ett plan till med Phillipines Air som går 13:55 men detta är det sista planet under söndagen den 23 mars till Boracay missar vi måste vi stanna i Cebu en natt.
Anledningen till att checka in på plats i Cebu är att vi köper denna biljett separat på nätet och att det kanske går att omboka om vi missar planet om vi blir försenade,
Är det någon som har gjort denna resan som kan berätta om det funkar och vilket bolag som är att föredra, vi har inget bagage utan enbart rygga med oss.

Tacksam för svar //Fia
Av Petteri
13 dec. 2013 14:53
Hej, landade där igår, men det var inrikes. Prata med personalen så ni blir avsläppta först från planet så borde det kunna gå. Är det kö i customs så gå gåförbi kön och skyll på connecting Flight.

Ta en mindre turistig ö än Boracay annars?
13 dec. 2013 15:04
Hej Petteri!
Gud vad skoj att ni har kommit ner och att du svarade, vilket bolag åkte ni med från Cebu?
Är det något annat jag kan förbereda förut dina bra tips som du nämnde, gjorde ungefär sama sak i sommras från. bkk till Koh Samui hade 40min mellan flighterna och fick tag i någon hos tullen som hjölpte oss hela vägen med egen passage vid immigration och dom höll incheckningen en extra stund vill då ge ett bidrag men dom vägrade ta emot.
Checkar ni in på plats eller innan, står att man skall checka in 2 timmar innan och vara vid gaten 30min innan.
Än en gång tack för ditt svar

// Fia
Av Petteri
14 dec. 2013 08:40
Vi tog tiger air från manilla, smidig incheckning och vi betalade väskor och surfgrejjer på internet, ca 800 kr för båda har jag för mig. De öppnade gaten 30 eller 45 min före avgång.. Liten flygplats!
Vi hade bara en skärmdump av betalningsinfon, det gick bra men det var 0300 .. Kolla att det är samma ffygplats! Domestic..