Häng på till Sydamerika!

22 feb. 2018 21:54
Visningar: 197
Hej du!

Jag heter Hanna, är 19 år och bor i Stockholm. Jag är jättesugen på att backpacka i Sydamerika i sommar (eller sen vår). Har inte planerat någon rutt, men vill hinna med mycket äventyr, vandring och häng med härliga människor. Vore också kul om man kunde hitta något volontärprojekt att delta i på plats. Om någon/några vill hänga på, en period eller hela resan, skulle det vara både betryggande och mycket roligare. Tänker vara borta i ca 3-4 månader.

Ha't bra och hoppas vi hörs!
7 mars 2018 12:01
Hejsan!

Mitt namn är Elisabeth, 25 år och bor i Stockholm och pluggar just nu mitt sista år på Uppsala universitet. Jag är jättepepp på att resa i sommar och skulle gärna kunna tänka mig att åka till Sydamerika. Jag kommer kunna åka från slutet på juni (då jag presenterar mitt examensjobb i juni) till slutet på augusti. Du får jättegärna skriva till mig på instagram: elisabethakerblom eller på facebook: Elisabeth b ett Åkerblom om du forfarande är taggad på att hitta någon att resa med.

Ha det fint!
12 mars 2018 17:49
Hej! Jag är Ellen, 22 år och från Malmö. Jag vill också och resa till Latinamerika och har gärna med mig resesällskap. Har blivit rekommenderad Costa Rica och tycker det verkar bra för hiking och bad. Jag är sugen på att prova på att jobba som voluntär med vilda djur. Detta är dock rätt dyrt och man vet ju inte om det är som man föreställer sig. Därför tänkte jag att man kanske kunde göra någon kombination med wwoofing, vilket jag också velat prova länge och/eller backpacking. Jag hade tänkt mig från mitten av maj till mitten av juni ungefär. Är inte säker på om jag hade kunnat tänka mig från och med slutet av juni...