Grekland (Kykladerna) i början av september

18 aug. 2015 12:24
Visningar: 31
Hej!

Jag och en vän har tänkt öluffa i Grekland (Kykladerna) omkring 1-17sep. Min vän har nu fått problem med att få ut ledighet för dessa datum men jag vill väldigt gärna åka oavsett om hon kan eller inte och söker därmed reskompis. Blir min vän med så kan vi hänga allihop. Tänkta öar är Mykonos, Naxos, Santorini, Ios, Paros och med utgång i Aten.

Skriv gärna vid intresse!

/ 19-årig tjej
Av Mattec
21 aug. 2015 00:54
Tjenare My,

Ska till Zante själv i en vecka, runt 8-16 sep en kompis hoppade av i sista stund efter vi bokat allt, så om någon är sugen på att åka ner dit så finns det boende i Laganas en vecka gratis, däremot kanske man inte hinner med så mycket öhoppande tyvärr
Av Violis
29 aug. 2015 23:25
Hej !

Detta låter intressant ! Åker du från Gbg eller Sthlm -eller annan ort ? =)

Mvh 29 årig tjej
Avstickare
Grekland Thobo, 12 juni 2019
Updaterad av Hedi26 för 1 dag sedan
1
Hej, tänkte höra om de finns något där ute som vill följa med på en kort minisemester till solen? Tänkte boka till någon gång mellan den 20/6-7/7. Liten avstickare med någon härligt person skulle varit kul! :)
Grekland i sommar 🌞
Grekland Evii, 15 juni 2019
Updaterad av Thobo för 1 dag sedan
2
Hej! Jag tänkte resa till Grekland i sommar 1 vecka. Antingen vecka 26 eller 27. Är det någon som har semester de veckorna som vill planera något ihop med mig så hör av dig 🙂.
Jobba på Rhodos!!!
Grekland Norascott, 30 jan. 2019
Updaterad av Gretaheal för 6 dagar sedan
4
Jag har sökt jobb på Rhodos i 3 månader (juni-augusti) är det någon annan som vill med?! Om jag får jobbet ska jag isåfall jobba på Pepe’s Bodega på bargatan. Hade varit kul o resa dit med någon! :)
ca 16/6 Flyg till Aten, Tåg till Korfu, Färja över till Brindisim sen tåg genom Italien
Grekland Axe79, 7 juni 2019
Updaterad av Axe79 för 1 vecka sedan
0
Hej tänkte flyga till Aten, stanna där några dagar, ta tåget mot Korfu, färja över till Italien, och tåga igenom Italien med stopp på olika platser, ev rom, Florens, Venedig, Milano typ Jag är en social trevlig, lättsam kille, som är intresserad av historia, byggnader, mat och vin Hör gärna av er ...
Reskompis Grekland
Grekland Elena39, 8 maj 2019
Updaterad av Hedi26 för 2 veckor sedan
1
Någon rolig människa som är sugen på att hänga med till Grekland i juni v 24 eller 25?
Kos, Grekland (jobb erbjudande)
Grekland Melinis, 4 mars 2019
Updaterad av Hannahnilsson för 3 veckor sedan
5
Hej! Jag åker ner till Kos, Grekland i maj till oktober. Jobbar på nattklubb och vi söker mer personal för säsongen. - Bartenders - Promoters - Servitörer/Servitriser (Ingen erfarenhet krävs) Är någon intresserad? Hör gärna av er till mig snarast så kan jag berätta mer. Mvh Melina

Om Grekland Europa

Här finns pittoreska byar nästan överallt, tusentals vackra stränder och massor av sol och värme. Grekland och dess många öar är ett semesterparadis du kan besöka om och om igen.

Vart du än åker så kommer du att se pittoreska små byar med sina typiska vit-blåa hus, härliga stränder och varmt turkosblått hav. Du kan åka på utflykt till arkeologiska och historiska sevärdheter och avsluta dagen med fantastisk grekisk mat.

Här finns stora öar som Kreta, Lesbos och Rhodos, dit du kan återvända år efter år och upptäcka nya platser. Men det finns också dussintals små öar där det är lätt att åka på upptäcktsfärd, till exempel Korfu, Kos, Lefkas, Leros, Samos, Santorini, och Zakynthos.

Det finns hundratals platser runt om på det grekiska fastlandet som är kopplade till antikens mytologi, militära slag eller dramatiska händelser. Bland annat Marathon, Thermopyle, Akropolis, Olympia och Delfi. Det smidigaste sättet att uppleva historien är att åka på en rundtur. Du kan åka på en dagstur eller en hel vecka, och du kan välja mellan teman som ”mytologi”, ”slagfält” eller ”bästa av klassiska Grekland”.