Förboka tågbiljett?

30 dec. 2011 21:02
Visningar: 629
Hej!
Familjen ska åka till Bangkok och vi är lite nyfiken på tåget söderut mot Krabi/Trang, är det någon som har erfarenhet av detta?

Undrar var det finns nån bra och lättförståelig hemsida där man kan boka tågbiljett hemifrån? Finns det flera tågstationer i Bangkok? Vad heter tågstationen i Krabi/Trang?

Slutligen, vi hade tänkt oss sovplats och vi är två vuxna o en 3-åring - går det att få egen sovkupé? 1:a/2:a klass?
Av Sierra
30 dec. 2011 23:24
Det går inga tåg till Krabi. Däremot kan du åka till Trang Railway Station från Hua Lamphong Railway Station, mera känd som Bangkok Railway Station. Det är huvudstationen i BKK.

Här har du en bra länk där du kan boka och du ser om det finns plats i 1:a/2:a klass. 3-åringen får antagligen sova hos en av er. Du måste logga in för att kunna fullfölja en bokning och en "Sign up" fixar du på länken:
http://www.thairailticket.com/esrt/default.aspx
Av Bent
31 dec. 2011 15:58
Hej!

Vi åkte natttåg från BKK till Trang för ett par år sedan och det fungerade utmärkt var framme i Trang kl 8 på morgonen. Välj 1:klass sovvagn så får ni en egen kupé med två bäddar, 2:klass sovvagn har inte privata sovkupeer. Man kan beställa middag och frukost av tågvärden direkt på tåget och får det serverat i kupén.

Bent