Flytta till Barcelona! Någon sugen?

30 aug. 2014 12:21
Visningar: 471
Hej!
Jag är en glad 19 årig tjej som i somras tog studenten. Jag har nu fått upp lite planer om att flytta till Barcelona i början av 2015 och jobba o leva livet, med allt vad det innebär. :D
Jag är ensam bland mina kompisar om att vilja detta och undrar om det är någon här som skulle tycka det var roligt. Jag är öppen för alla olika förslag då jag gärna kan flytta till något annat land också men skulle gärna vilja ha någon att resa och dela boenden m.m. med.

Hör gärna av er om ni skulle tycka det var roligt och spännande med lite äventyr! :D

Ni kan skicka PM på fb https://www.facebook.com/elsa.hansson.3 eller kommentera här.
1 sep. 2014 14:06
Hej Elsa!
Blev nyfiken och intresserad av ditt inlägg. Är själv en tjej på snart 20 år som vill iväg från Sverige ett tag. Har funderat på att backpacka men att flytta till ett annat land låter också som en bra idé! Hör gärna av dig om du vill prata mer :)

/Lovisa
1 sep. 2014 14:33
Hej Lovisa!
Backpacka låter skit skoj! Problemet är att jag måste tjäna ihop lite pengar. ^^ Det skulle vara roligt att flytta till ett annat land ett tag och försöka jobba där lite kanske och sedan åka runt ett tag! Du kan lägga till mig på fb så kan vi prata lite mer där? :D

/Elsa
1 sep. 2014 14:38
Ja pengar måste nog jag också tjäna ihop lite mer, beroende på vart man ska åka såklart! Jag skriver till dig på facebook så kan vi prata mer :D
10 nov. 2014 14:56
Hej Elsa! Jag är precis som du en 19årig tjej som tagit studenten i år! Och precis som du vill jag flytta till Barcelona i början av nästa år. Jag har tänkt att plugga lite spanska i tre månader för att damma av min gamla spanska och lära mig mer flytande och sen hade jag tänkt söka lite jobb! Har du pluggat spanska i skolan? Jag har varit i Barcelona fyra gånger och älskar verkligen den staden, dessutom har jag lite bekanta där nere vilket jag känner är jätteskönt att veta ifall att något skulle gå lite tokigt! I övrigt är jag en social tjej som gillar att uppleva nya saker, festa och äta gott!

Här är min facebooksida så du vet att jag är legit! :D

https://www.facebook.com/fanny.hahne
17 nov. 2014 01:27
Hej! Jag är galet intresserad av att flytta ner till Barcelona då jag ska påbörja min utbildning där den 3 augusti 2015 så det vore inte fel att få en uppfattning och kännedom om staden innan dess. PM:ar er båda på Facebook nu!
21 nov. 2014 11:26
Åh jag har också samma tankar om Barcelona! Så så grymt sugen på att dra dit i början av nästa år och testa på att jobba & leva livet! Hur går det med era planer?!

Kraaaaam
Av Rasmar
22 nov. 2014 23:16
Hej tjejer! Är också inne på att flytta ner till Barcelona efter nyår för att jobba, bättra på spanskan och leva livet. Vore riktigt kul att göra det tillsammans med några. Hör gärna av er så kan vi prata mer https://www.facebook.com/maria.rasmar?fref=ts
30 nov. 2014 16:47
Hej tjejer!
Vad roligt att så många har svarat!
Jag har funderat o velat fram o tillbaka o har konstaterat att jag kommer nog flytta till Barcelona i början av Juli istället då jag behöver samla ihop mer pengar! Och ha mer på fötterna innan jag ge mig av! Skulle vara jätte roligt att prata o lära känna er! Kanske de är någon mer som skulle vilja åka lite senare 2015?! Kanske ses vi i Barcelona annars! :)
22 mars 2015 19:40
Hej elsa!
Har du fortfarande planer på att flytta till barcelona i juni?