Flytta till Barcelona!

Av Rholvik
30 juli 2012 20:23
Visningar: 690
Hejsan! Vi är två tjejer på 19 år som flyttar till Barcelona nu i oktober och funderar lite på boende. Vi har några potientiella val men funderar på om det är någon/några som är sugna på roomshare/flatshare eller har några tips om bra boende?

Annars är vi också intresserade av att bara möta nya människor som också ska till Barcelona!
30 juli 2012 22:35
Hej! Jag är sjukt sugen på Barcelona men har ingen att åka med så jag delar gärna boende. Nu är jag i och för sig en snubbe men det kanske inte spelar någon roll? Är lugn, glad och social. Tänkte sysselsätta mig där nere med konst, äventyr och träffa nytt folk. Okt-Dec hade varit perfekt för mig. Känner lite folk där nere, så om jag går vidare till nästa omgång i Barcelona's next roommate så ska jag höra om de kan tipsa om något schysst boende.

Ha det gött!
Av Rholvik
30 juli 2012 23:20
Haha vi diskriminerar inga så kön spelar ingen roll! Vi har också tänkt Okt-Dec så det skulle passa utmärkt, ska prata med Elin (hon som ska med) och höra lite men annars verkar du ju vara en härlig person så!
Om du vill veta lite om oss så ska vi jobba men mest för att kunna finansiera allt annat som Barcelona har att erbjuda. Hör av dig om det är något du undrar eller så!

Vi hörs!
11 aug. 2012 15:50
Tjenis!

Jag är också sjukt taggad på Barca och det låter alldeles utmärkt att fixa lite rumskompisar innan man drar ner dit för att minska boendekostnaderna (eller för den delen öka standarden på lägenheten hehe).
Jag har redan skaffat mig ett jobb där nere och det är inom callcenter, så det enda som stoppar mig från redan ha dragit är ju det faktum att jag är lite lost inom söka boende där. haha

Men hör av er så vore det ju lite kalas ifall ni ännu inte har dragit! haha
Av Milliss
12 aug. 2012 09:11
Detta låter minst sagt intressant! =) Vad ska ni jobba med därnere tjejer? Kan alla här spanska lr vankas det kurser därnere? =) Jag är galet nyfiken på detta!!! Vill verkligen se Barcelona och lära känna staden.

Hör av er =) Är 23 år gammal men ung i sinnet ;) vill som sagt ha KUL!
29 aug. 2012 10:40
Hej! Jag har precis fått jobb i Barcelona och skulle jättegärna dela lägenhet med någon för att göra det billigare och roligare! oktober känns lite långt bort kanske,jag skulle gärna åka så snart som möjligt! / Denise
Av Emmmmma
4 sep. 2012 17:24
Heej! Hur går det för er? Jag är 20 och har läääänge funderat på att flytta till Barca eftersom det är världens goaste stad och jag har massor med kompisar som säger att det är riktigt fett att bo och jobba där en tid. Det är dock först nu jag verkligen tänker ta tag i det. Antingen i höst eller i vår. Hur långt har ni kommit i era planer? Har ni sökt jobb och så eller? Jag åker i så fall själv, då inga av mina kompisar nappar på min lilla idé och skulle därför älska att fixa boende osv tillsammans med några. Så berätta gärna lite mer om era planer i fall det fortfarande är aktuellt :D
5 sep. 2012 17:51
hej! vad kul att ni fundarar på att flytta hit! Själv flyttade jag hit för några dagar sedan. Jag delar lägenhet med några spanjorer och planerar på att stanna här i några månader. Jag hittade mitt rum genom loquo.com, en spansk annonssida. Det är en djungel men om man är ihärdig finns det rum att hitta.

Annars letar jag också efter svenskar som precis om jag flyttat hit för att se staden. Om ni är sugna på att hitta på något så hojta till! Ha det bra!