Flyg till Thailand okt-10

Av Anna70
21 sep. 2009 07:49
Visningar: 246
Vi tänkte åka 2 v t Thailand ev v 43+44 2010. Är det någon som vet när flygpriser finns för dessa veckor. Vi är egentligen mest kräsna vad gäller restid. Vill helst inte lägga för mycket tid av semestern på flygplan och flygplatser! Vad jag förstår är Phuket först ut bland charterflygen efter lågsäsongen!? Vi har sett att det går snabbt att ta en flygstol med charterflyg!
Vi har möjlighet att hyra ett hus i Koh Lanta, så det lutar åt det i en vecka och en vecka till PhiPhi och kanske något mer ställe. Det är vår första resa hit så vi tar gärna emot tips och idéer!
21 sep. 2009 11:43
Fritidsresor brukar vara ute i god tid med sina resor. De flyger direkt till phuket och Krabi bla. Nyrustade plan med bildskärmar på varje plats! Inte jätte billiga stolar men rymliga och som sagt allt är nytt!
Vi bokade 23 dec förra året och ska resa 25 dec nu i år... !? Ring till Fritidsresor de borde veta... För övrigt så har de en kanon service =)

mvh Frippe
27 sep. 2009 21:18
Olika resebyråer har nyhetsbrev, som sänds till dom som vill ha, ett tips är att du anmäler dig till bla World travel teams nyhetsbrev.
Då får du erbjudanden direkt till din mail, när erbjudanden om bra priser för eran period släpps.

Skickar med en länk till World travel team, dom är göör bra att ha att göra med.
http://www.worldtravelteam.se/

Om ni vill ha tips om bra boende på Phi Phi, så kan jag tipsa om Banyan Villa.
http://www.sawadee.com/hotel/krabi/ppbanyan/

MVH/SIAM