Flyg Asien-EUROPA

1 feb. 2017 14:19
Visningar: 75
Hej,

Ska ut och resa till Asien i mars/april med en væn och på hemvægen hade vi tænkt att flyga från något stælle i Asien till något stælle i Europa (vældigt spontant med vartifrån vi ska flyga och destination). Platserna vi tænkt att besøka ær kanske Polen, Paris, Rom eller Amsterdam.

Så frågan ær: Vart i Asien hittar jag billigaste flyg till något av dessa (eller andra) stællen i Europa :)?
Av Hawaii
1 feb. 2017 16:22
Fullständigt omöjligt att ge ett svar som är "användbart" eftersom priser fluktuerar hela tiden och är påverkade av många olika faktorer. Men det är troligen mest chans att hitta bra priser mellan två större städer med mycket flyg, typ Bangkok och Hong Kong i Asien och Frankfurt och Amsterdam I Europa. Men det är också en bra idé att kolla priser mellan alla de städer som är tänkbara för dig. Vilket alltså innebär att oavsett vilka svar du får kan det ALLTID finnas undantag.
1 feb. 2017 17:27
Yes, tænkte om någon visste några som flyger till något stælle billigt. Exempelvis så VET man att Norwegian alltid flyger relativt billigt till Oslo/Stockholm.

Tænkte om någon vet liknande bolag fast som flyger någon annanstans istællet. Helst från Singapore :) .
Av Hawaii
1 feb. 2017 17:38
Scoot ska börja flyga Singapore-Athen men inte förrän den 20 juni 2017. Om du letar efter lågprisbolag som flyger mellan Asien och Europa är det ytterst långsökt att du hittar något annat än Norwegian för mars/april.