Florida-vart ska man resa?

1 nov. 2023 22:43
Visningar: 175
Hej!
Planerar en veckas resa till Florida i november 2025 (höstlovet) för att fira min 50-års dag. Med på resan ska maken och våra två barn som då är 16 och 19 år. Syftet med resan är egentligen bara ha det skönt och trevligt. Min man gillar att dyka så det vore kul om han fick göra det. Bad och kanske några trevliga utflykter. Jag har dock noll idé om vart i Florida vi ska resa så skulle vilja ha lite tips. Mvh Anna
Av Danne_p
3 nov. 2023 21:34
En vecka är för kort. Minst 10 dagar.
Flyg till Miami och bo i närheten. Kanske några dagar i Key West. Själv föredrar jag att hyra ett hus med pool. Finns väldigt många alternativ på nätet.
5 nov. 2023 21:48
Slöseri med tid och pengar, men ska ni åka en vecka äre Air BnB i Kissimmee med gångavstånd till Old Town som gäller och Disney å Universal parker. Bush Garden med kombo Sea World är halva priset och mycket prisvärt. Sedan får ni vila upp när ni kommer hem.......... Ni får kosta på flyg till Orlando så slipper ni köra upp dit iallafall fast det kostar säkert 2k mer än MIA. Till denna januari finns flyg med FinnAir/BA till MIA för 4600:- med en rullväska + rygga, så kan ni spara 8 lök att flyga dit får det väl kosta 7-8h körtid med rast..