Florida!

Av Ev3507
2 feb. 2015 17:24
Visningar: 273
Åh 1 månad kvar, hjälp pirrigt! Första resa i USA och Florida!
Vi ska ju bo Cocoah Beach 2-16/3.
Tänkte försöka hitta boende någon natt i Miami och ett par nätter i Key West. Ja jag vet vi skulle bokat boende för länge sedan, men nu har vi inte det ;(
Vågar man bara köra till Key West och hoppas att man hittar något boende när man väl är där?! Vi är 4 vuxna.
Eller har ni något bra tips på något bra boende eller någon bra sida att kolla. Inte för dyrt, vi är vanliga "svenssonarbetare" ;)
MVH Eva-Lotta
Av Ami1
4 feb. 2015 11:31
Du kan ju eventuellt leta när ni är framme i Cocoa Beach, men jag skulle inte köra ner till KW på vinst och förlust strax innan påsk.

Jag skulle söka på booking.com eller trivago.com och få det fixat så snabbt som möjligt.
Ni kan också försöka på homeaway.com eller vrbo.com men då tar det för det mesta längre tid att få svar och få det fixat. Ofta krävs en vistelse på en vecka också för att folk ska hyra ut en lägenhet eller ett hus.
4 feb. 2015 21:40
Skulle inte själv åka dit igen utan att boka. Gjorde de en gång och fick åka runt länge innan vi hittade något. Åker nu igen i juni igen och bokat genom booking.com fast på key largo.
18 feb. 2015 16:42
Har precis kommit hem från en Florida resa med två nätter i KW. Måste nog säga att dom flesta hotell i KW är ganska dyra om man vill bo i "centrum" dock hittade vi ett mycket fräscht hotell som heter Truman Hotel. Ligger perfekt i smeten. Gångavstånd till det mesta. Ett garage för bilen som ingår. Som sagt mycket fräscha rum om man jämför med dom överprisade alternativen som ligger vid stranden. Vi bokade via booking.