Flatmates England höst/vinter 14?

15 juli 2014 15:51
Visningar: 379
Det fanns många trådar om detta och verkar vara många som är sugna på samma sak. Jag gör en ny tråd då de flesta trådarna redan är "klara".

Jag skriver England för jag är inte helt bestämd på vart, London? Brighton? Kanske till och med Manchester?

Jag vill flytta dit nu i höst/vinter beroende på hur fort det går att hitta flatmates som man trivs med och är lite lika som. Vill inte kasta mig in med ett gäng som msn inte alls har något gemensamt med. Så jag får väl berätta lite om mig själv till att börja med.

Jag heter då Rebecca, jag är 22 år. Har jobbat sedan jag fyllde 18 hemma i Uppsala. Jag är fortfarande osäker på vad jag vill hålla på med i framtiden, så jag är i ett skede i livet där jag vill uppleva nya saker istället för att sitta hemma och jobba på som vanligt. Mina vänner är inne på helt andra saker, eller är inte alls sugna på England av alla ställen
Jag har alltid älskat England av någon anledning, utan att jag varit där. Men kom nyss hem igår efter att ha varit där för första gången och jag är så sjukt såld.
Jag har aldrig någonsin känt mig riktigt "hemma" någonstans och varit en otroligt rastlös människa, direkt jag klev utanför flygplatsen kände jag ett lugn jag aldrig känt förut och på något vis kändes det som att jag kommit dit jag är menad att vara. Så jag vill prova på att bo där i åtminstone ett år. Jag kommer att börja plugga på distans nu i höst via onlinekurser (saknar gymnasiekompetens), vilket innebär att jag kan vara varsomhelst i hela världen bara jag har tillgång till internet, så nu är ju det perfekta tillfället att prova på. Jag kommer ha studielån och kommer leta efter extra jobb där.
Som person är jag skötsam, men det betyder inte att jag är tråkig, jag är absolut inte den som tackar nej till att göra saker. Älskar spontanitet!

Är du i samma tankar och tycker jag verkar någorlunda intressant så är det bara att slänga iväg ett mail, såg att en annan grupp hade startat en facebookgrupp där de diskuterat det hela mer, så det tänkte jag att även jag skulle göra då. Där kan man diskutera hur vi ska gå tillväga och lära känna varandra mer för att se on det skulle funka. Jag hade tänkt ett gäng på kanske 4-5 personer. Hör av er! /Rebecca:)
16 juli 2014 14:49
Hej Rebecca!
Är en snart 19-årig tjej som precis tagit studenten! Jag har alltid längtat efter att få resa efter studenten och efter att ha tillbringat en vecka i London i januari så visste jag att London var stället jag ville till. Så jag och min vän Carro bokade två biljetter till London den 24 augusti, men så kom hon in på Handels så nu letar jag efter några trevliga tjejer att resa/ bo med! Låter som att vi har ungefär samma tankar! Vill också tillbringa ungefär ett år i London, jobba, festa och träffa nya människor! Hade ju varit perfekt om vi kunde hitta som sagt 4-5 tjejer som kan dela lägenhet/ resa med...lite läskigt att åka helt själv. Hör av dig! Mitt namn är Amanda Haraldsson från Malmö, adda gärna på fb!
16 juli 2014 17:56
Hej!

Jag är i samma tankar som du/er och tänkte flytta till England någon gång i oktober. Jag tog precis examen från universitetet men känner mig trots det väldigt osäker på vad jag vill göra framöver. Är 23 år och bor i Helsingborg, lägg gärna till mig på fb, Johanna Tjernberg :)

//Johanna
Av Mmaria
17 juli 2014 13:56
Åh, vad roligt med några som är inne på samma spår! Jag är en 19-årig Stockholmstjej som precis tagit studenten och tycker ett år i London vore otroligt kul att testa på. Vännerna stannar kvar i Sverige pga jobb/förhållanden eller ska åt ett annat håll så det vore jättekul att få dela ett år i London med några andra tjejer med samma tankegångar som jag! Har tänkt mig åka nångång i september om jag hittar några att åka med, och stanna till åtminstone nästa sommar.

Vill dit för att jobba (var där i juni och blev glatt överraskad över hur många som jobbade på caféer/butiker som bröt på ett annat språk), och lediga dagar vill jag gärna spendera med att shoppa, mysa på caféer, sola i Hyde Park och självklart testa på Londons nattliv tillsammans med ett härligt & festsuget gäng! Dela lägenhet med ca 4 andra med inte alltför hög hyra och relativt bra läge vore idealiskt.

Hör av er om intresse finns!
facebook: https://www.facebook.com/mariahallb
mail: (Logga in för att se e-postadress)
17 juli 2014 22:16
går också i precis samma tankar. är otroligt rastlös här, har studerat i England som språkresa två somrar, vilket är det bästa jag har gjort! men att ta detta stora steg att faktiskt FLYTTA dit skulle vara så mycket enklare och roligare om man var flera! detta är något jag har funderat på ett tag nu, men nu när jag har slutat gymnasiet kanske jag kan förverkliga min dröm.

tänkte väl åka nästa år, edtersom jag behöver jobba ihop lite pengar först. men det skadar ju nite att ha kontakt med andra som bor/ska bo där! heter rebecca högström på fb om nån vill snacka... ;)
18 juli 2014 08:59
Hej Rebecca!

Har skrivit till dig på facebook nu. :)
22 juli 2014 21:29
Jag är super intresserad!! Vendela Löfbom på facebook!!! :D
23 juli 2014 19:41
Hej! Jag heter Nathalie, jag är 22 år och trött på sverige. Jag har planerat att flytta till london runt november om allt går som de ska. Jag driver egen frisörsalong här hemma och den ska till försäljning och så :)

Jag har också tänkt att ge de ett år till och börja med :)jag är en öppen ganska lättsam person. Gillar ordning och reda :) spontan glad och lite galen.

hör gärna av dig på Facebook, nathalie håkansson :)
24 juli 2014 12:30
Hej! Har typ samma tankar som du/er. England har alltid tilltalat mig men har ingen kompis som har samma tankar.. Jag heter Isabelle och är 19år, kommer från Umeå.
Adda mig gärna på fb, Isabelle Höglund :)
29 juli 2014 17:50
Jag är i samma tankar som dig! Jag jobbar och pluggar upp gymnasiebetygen på komvux och blir klar i vinter. Vill ut och testa nya grejor, lämna Sverige och se världen. Hör av dig på fb om de fortfarande är intressant, Mimmie Sonntag på fb! :)