Filippinerna med mellanlandning Hongkong

20 sep. 2016 08:07
Visningar: 411
Hej behöver lite tips och råd. I februari åker jag till Filippinerna och jag har spanat In flyget Göteborg-London-Hongkong-Manila mitt enda problem är i Hongkong så är det antingen 50 min eller 1.20 min väntetid. Hinner man verkligen byta plan på så kort tid? Måste man gå igenom en säkerhets och passkontroll, är det svårt att hitta på hongkongs flygplats? Det är samma bolag så väskan behöver jag inte checka in på nytt. Vad har ni för erfarenheter. Dom andra flygen går via Bryssel och Abu dhabi och jag tycker Hongkong låter säkrare.

Kom med tips och råd ni som har erfarenhet.
Av Bibby
20 sep. 2016 08:31
HKG är en mycket välorganiserad och säker flygplats, ganska stor dock men åker du med samma bolag/allians hela vägen så bokar de om dig ifall du skulle missa.
Nja, inte immigration men alldeles säkert en ny säkerhetskontroll.
24 sep. 2016 05:35
Hej tack för ditt svar :) jag ska tyvärr till Manila ska stanna där i några dagar innan jag reser vidare till stränderna.
Är lite orolig för landa i mellan östern men det kanske bara är överdrivet av mig.
Citerat från Danielholmstedt:
tror du flyger enklare från köpenhamn så ta tåget ner.

flyg via dubai eller abu dhabi och sen direkt till manilla eller cebu (jag skulle undvika manilla flygplats. cebu är bättre att flyga till men beror på vart du ska efter manilla) så en mellan landning istället för 3