Figh tree bay??

21 mars 2010 11:14
Visningar: 1429
Var i figh tree bay för 7 år sedan och då var staden liksom under uppbyggnad, så det var ingen jätte possitiv upplevelse. Dock var starnde och vattnet så underbart så vi funderar på att åka dit igen efter att ha varit i spanien och italien väldigt många gånger.

Men nu undrar jag hur fig är nu, är det gott eller ont om butiker och restauranger? om man jämför med aya napa, Jag vill kunna flanera runt i affärer på kvällarna och ta en drink på nåt mysigt ställe.

ELLER bör vi istället åka till aya napa? men där känns det som det bara är festa??

hjälp!
21 mars 2010 16:42
Var i Fighan 2006 och det var bra. Vi bodde alldeles vid stranden och längs med huvudgatan fanns det gott om restauranger, barer och affärer. Stranden och vattnet är verkligen underbart. Skulle man tröttna så går det buss till Aiya Napa. Där finns det väldigt mycket restauranger, barer och affärer, men där är det mycket festa.
27 dec. 2010 21:04
Blev Italien i år okså, men till sommaren har vi BESTÄMT att det blir cypern, vi har hittat ett hotell som heter vangelis men det står att det ligger i protaras och vi är lite oense om protaras och figh tree bay är samma ort?? Var går huvudgatan så att säga?!
27 dec. 2010 21:12
Jag har för mig att själva orten hette Protarias och bukten heter Figh tree bay. Jag googlade på hotel Sunrise som ligger vid stranden i Figgan och där står det som ort Protarias, så du har ditt hotell i Figgan.