Familj med tre barn...?

Av Winx
9 sep. 2016 18:57
Visningar: 302
Vi planerar vinterresan med en annan familj som har 3 barn. Själva har vi aldrig haft det bekymret då vi oftast bara varit två vuxna och ett barn och de åren som de större bonusbarnen varit med så har de fixat att bo i egen bungalow.

Hur gör ni som reser med tre mindre barn med boende (t.ex 3 st mellan 4-10 år)? Tycker det är dåligt med familjerum och här fungerar det inte att dela upp sig i två bungalows/rum.

Tar också gärna emot tips på strandnära boende på koh lanta, koh Samui och koh phangan :) Vi vill helst bo på liten resort med pool, havsutsikt är ett måste.
Av Winx
10 sep. 2016 15:15
Tack för svar! Smile house såg bra ut men verkar inte ut att ha boende med havsutsikt? har ni bott där och vem om det finns fast det ej framgår på bilderna. Att hyra en villa går bort då vi gärna vill ha vårt eget även om vi reser som par. Ska bli spännande att åka till samui igen då de var länge sen vi var där sist. Tack :)
Citerat från M_olsson:
På Koh Samui finne exempelvis Smile House som har stora bungalows.
http://www.sawadee.com/hotel/677203/

Sedan finns ju alltid möjligheten att hyra en egen villa, kan vara fördelaktigt om ni exempelvis vill bo ihop med den andra familjen. Se exempelvis homeaway.se

https://www.homeaway.se/semesterhus/p6788995