Dagsutfykter Florida Januari-April

Av Elin95
14 dec. 2015 21:58
Visningar: 38
Jag reser till Orlando i Florida den sista december och stannar i 3 månader. Letar efter någon man kan träffa och göra någon dagsutflykt tillsammans med till t.ex disneyworld, Miami eller liknande. Är du i Florida och i trakterna runt Orlando mellan januari- april hör av dig så kanske vi kan mötas upp, ev. kan det bli någon längre utflykt över några dagar och jag är troligtvis inte hela perioden i Orlando så tveka inte att skriva så kan vi se om vi kan hitta på något roligt! :)
22 dec. 2015 22:31
Jag har planerat att resa runt i USA (själv) och kommer troligtvis dyka upp i florida (Miami till att börja med, för att sedan åka norrut) i början av februari, skulle absolut kunna tänka mig att göra någon dagsutflykt när jag kommer till Orlando!! :)
Av Elin95
26 dec. 2015 21:29
Vad roligt!! Finns ju många roliga nöjesparker osv. I orlando så det hade varit superkul att träffas och hitta på något :) vi kan ju höras när du i florida så kan vi se vilka dagar jag kan komma loss och vad som passar dig också! :)
24 jan. 2016 18:36
Hallå! :)

Jag kommer komma över till Florida den 12e februari.
Kommer också utgå från miami och kommer backpacka runt Florida i två veckor :)

Så sälskap någon dag hade varit kul, kanske en gemensam tur till Disney?
Annars är alla tips och guldkorn välkomna från dig som nu börjar bli hemmastadd ;)

Mvh Fredrik
Av Peres93
9 feb. 2016 13:49
Hej!

Skulle vara jättekul att ha någon att hitta på grejer med under tiden i USA . Det är jag och min pojkvän som planerar en roadtrip,först och främst i Florida.

Vi älskar att upptäcka nya saker, äventyra, sola & bada, träna och se fin natur.
Självklart vill vi oxå festa och se vad USA:s nattliv har att erbjuda.
Vi åker ner i slutet av feb/ början av mars och stannar i ca 4-6 veckor.

Om det låter intressant , hör av dig! :)
Av Afoug
15 mars 2016 21:12
Hej!

Är sugen på att dra till Miami i slutet på april om ni är i närheten? Skulle gärna vilja möta upp några roliga människor och göra något roligt. Reser iväg ensam :)

//Abelina
22 mars 2016 18:10
Skriver här också. Jag är just nu i Miami efter en underbar helg på Ultra Music Festival (rekommenderas!) och funderar på att åka mot Orlando i slutet av veckan, så det är bara att höra av sig om någon annan befinner sig här och har liknande funderingar.