Central/Sydamerika i början av januari?

27 dec. 2017 12:21 (redigerad)
Visningar: 121
Hej!

Jag är 25 år från Göteborg och är sjukt trött på det dävna vädret. Jag vill iväg från regnet och kan resa så snart som möjligt. Typ tidigt januari. Jag har redan varit i Australien och Asien, så jag hade ju helst velat åka någon annanstans typ Central/Sydamerika. Jag skulle gärna vilja börja i Peru och gå Inkaleden, sen vidare till Ecuador och Galapagos-öarna för att sedan röra mig upp mot Panama och Costa Rica. Men jag är flexibel :)

Alla mina kompisar jobbar och pluggar, så jag kommer att resa själv i så fall. Men det hade ju varit kul att resa med någon/några - jag är väldigt social. Detta betyder inte att jag är en igel och måste följa med dig/er hela resan. Jag är sugen på en go blandning av allt; äventyr, hike, paddling, mat, en öl, sol och hänga med likasinnade människor. Jag gillar spontanitet och är väldigt lättsam. Jag vill bara åka iväg och njuta av livet.

Någon som är i samma sits som jag?
29 jan. 2018 14:47
HEJ,

Låter spännande, har funderat i liknande termer som du! Hade tänkt åka själv och relativt snart... tänkte mig början/mitten februari - men skulle vara roligare att åka fler! Är du fortfarande pepp på sydamerika?? :)
29 jan. 2018 14:50
Jag heter Linn Björklund på messegnr - lägg till? (samma bild som här)