Bröllopsresa till Thailand behöver er hjälp

29 dec. 2018 20:23
Visningar: 106
Hej, jag och min blivande man ska åka på bröllopsresa i december nästa år och behöver er hjälp! Vi har bestämt oss för att vi vill till Thailand då ingen av oss har varit där förut. Vi vill att det ska finnas fina stränder, stort restaurangutbud och en del shopping. Vi vill bo på lyxiga hotell och självklart på en ö med bra väder i december. Tänkte vara borta 2 veckor och besöka två olika platser hyfsat nära varandra.

Det vi har funderat på hittills är en vecka i Kamala beach Phukethotell Cape Sienna samt en vecka i Khao Lak på hotell JW Mariott Khao Lak. Någon som har något att säga om dessa ställen eller kan rekommendera nått helt annat? Anledningen till att vi tvekar på dessa val är att stränderna ser inte ut att vara SÅ fina samt att många verkar vara negativa till Phuket men vi vill ju samtidigt ha ett stort utbud och inte bo på något för lugnt ställe...

Tack på förhand!!
30 dec. 2018 10:20
Kolla in Koh Kod - hela ön verkar gjord för smekmånad och det finns gott om lyxiga resorter. Funkar nog bra att kombinera med en vecka på Koh Chang.
Av Pelle77
30 dec. 2018 10:42
Jag har bott på både Cape Sienna och JW Marriott och bägge är fina så det blir en bra kombination.
Vi har bokat in en resa till till Khao Lak och kommer åter att bo på Marriott. Hotellet ligger jättefint vid en paradisisk strand. Servicen är väldigt bra och hotellområdet fint uppbyggt.
Cape Siena ligger på en klippa m vacker utsikt. Jag gillar Khao Lak betydligt mer än Phuket men smaken är olika. Trevlig resa!