Boka hotell på plast, jul?

23 okt. 2012 09:56
Visningar: 467
Hej! Vi är två tjejer som ska till Phuket under den så kallade peak-session alltså över jul. Vi vill se mycket och vi älskar äventyr så vi hade tänkt att åka runt lite, kanske till khao lak och koh kho khao eller till krabi området. Behöver man boka hotell nu hemifrån? Eller kan vi boka på plats? Vi här inte krav på boende förutom att vi vill ha de så billigt som möjligt!
Tacksam för alla svar till vart vi kan åka, boende osv!
23 okt. 2012 10:44
Hej hej...
citat: "Vi vill se mycket och vi älskar äventyr så vi hade tänkt att åka runt lite"
Om ni tänkt er att resa runt lite så antar jag att ni inte är främmande för att byta boende lite nu och då.
Eftersom ni åker "Peak" så kan det på vissa turistiga ställen vara lite pyssligt att få tag på boende, men min rekomendation är att ni kommer hitta massor av fina ställen att bo på utan att boka i förväg!
ÅK UTAN FÖRBOKAT!

Citat: "vi vill ha de så billigt som möjligt!"
De "finaste" billiga ställena blir oftast bokade först så där kan det blir lite svårt, men orkar man leta runt lite så ska det nog lösa sig... Vad nu "Billigt" är... Det är ju olika =)

Om jag var ni så skulle jag boka upp mig ett par nätter som start så man vet var man ska när planet har landat. Då slipper man alla jobbiga försäljare som vill hyra ut boende... Bara haffa en taxi och åka direkt dit man ska och ta fram badkläder!!! =)
Medlemmen har tagit bort svaret
23 okt. 2012 15:44
Kan bara hålla med om vad dom andra säger...

Och jag rekommenderar er att skippa khao lak... Riktigt tråkigt ställe för er skulle bag tro... Mest par och äldre personer... Var där i februari och ville åka därifrån hela tiden... Enda som fick mig att stanna var att min polare som jag reste med skulle vara där en vecka med sin kompis och kompisens föräldrar:.. Lugnt och ro kan du få på må ha andra ställen... Sen är det rätt dyrt där med...
23 okt. 2012 16:26
Krabi borde ni besöka... Där är de lätt att ta sig ut till öarna... Sen kan ni hyra en moppe och åka runt till mycket kul ställen... Som tex en varm vatten källa samt en kall... Kan vara riktigt skönt :)
Sen kan ni ta någon natt i patong och gå på nått diskotek där... Själv börjar min resa i patong den 25 aka bo på patong hillside i 10 dagar sen vidare till krabi... Hoppas er resa blir bra :) åk en dagstur till tex 5 olika öar och snorkla osv.. En riktigt fin ö är similan Island... Sök gärna på youtube....