Hitta hotell i Karon Beach

Jämför och boka hotell från alla ledande hotellsajter - Booking.com, Hotels.com, Hilton, Agoda, Amoma, Sembo, Scandic ...

Om Karon Beach Phuket, Asien

Barnvänligt
Dykning & snorkling
Nattliv
Sandstrand
Shopping
Sol & bad

Stranden här i Karon Beach har inte bara härligt turkosblått vatten, sanden är så fin att den knarrar när du går på den.

Här är det den tre kilometer långa stranden som har huvudrollen. När du går här på den vita sanden så kommer du att upptäcka att den är så fin att den knarrar.
Till skillnad mot många andra thailändska badorter så är större delen av den här stranden öppen för alla. Hotellen ligger på andra sidan vägen.

I norra delen av stranden finns den populära parken Nong Harn Lake där många börjar dagen med en joggingrunda eller cykeltur.
Det finns gott om restauranger både längs Karon Beach Road och vid Luang Poh Chuan Road i södra delen av orten.
Men räkna inte med något vilt nöjesliv, det hittar du i stället i Patong Beach eller i staden Phuket.

Här i Karon Beach finns några av de bästa möjligheterna till snorkling och dykning längs Phukets kust, bland annat finns det ett korallrev.

Det är svårt att missa den jättelika Buddha-statyn som syns från nästan hela södra Phuket. Den sittande jätten är 45 meter hög och kallas oftast för ”Big Buddha”, dess officiella thailändska namn är däremot Phra Puttamingmongkol Akenakkiri Buddha. Utsiktsplatsen ligger på 370 meters höjd och du får en härlig utsikt över både Karon Beach och huvudstaden Phuket.