Boende på malapascua

8 juni 2014 11:38
Visningar: 272
Hej

Vi åker till Filipinerna över nyår. Landar på Cebu den 27 dec och åker direkt till malapascua där vi stannar till den 1 jan. Vi är nu efter ett bra boende. Gärna mysigt och närheten till bra dykcenter. Några tips? Gärna på både boende och vilket dykcenter vi bör åka med.

Tacksam för alla svar vi kan få!
8 juni 2014 18:26
Just nu väljer vi mellan Malapascua Exotic Island Dive & Beach Resorteller Ocean Vida Beach & Dive Resort
Vi kommer dyka ganska mycket och avsluta vårt advance dykcert. Men samtidigt vill vi bo lite mysigt och romantiskt över nyår. Någon som har bott på dessa ställen, eller dykt med dem?

/Lisa
9 juni 2014 10:53
Hej,,
Förra julen var vi på Malapascua och både bodde och dök med Exotic. Kan varmt rekommendera detta ställe. Personalen var vädligt tillmötesgående och hjälpsamma.
Dykinstruktörerna var super duper och jag som är lite av den rädda typen fick all tänkbar hjälp.
Exotic ligger väldigt mysigt, och deras restaurang serverar väldigt god mat. Maten är någor dyarare men också mycket god.
Våra ryggsäckar kom på efterkälke redan i Istanbul och de hjälpte oss med allt vad vi behövde, och upphämtning av väskor i Cebu osv..

Så boka Exotic , ni kommer inte att bli missnöjda.

Ps, ett tips är att se om ni kan få ne bunaglow som inte ligger ino mot gården, då tupparna gal jämnt och ständigt, vilket var jobbigt emellanåt.
Lycka till!
/ Cecilia
9 juni 2014 11:37
Hej Cecilia!

Tack för tips, har varit i kontakt med dem, så nu blir det Exotic. Tack för hjälpen!

/Lisa