Boende på Bali?

28 maj 2010 11:09
Visningar: 988
Hej!
Jag och min kille ska åka till Bali i sommar och stanna där i nästan fyra veckor. Vi vill boka de första tre nätterna på ett prisvärt hotell, ca 300-400 kr per natt. Har någon något förslag på var? Vi vill nog helst till Seminyak. Eller Kuta eller Legian. Eller har någon något tips om var man kan starta de första nätterna? VI vill bara ha några sköna lugna dagar så där i början.
29 maj 2010 16:01
i kuta finns det ett hotel som heter Bali Sorgawi Hotel som jag tyckte va bra snyggt och rent. www.balisorgawi.com

bokar man i förväg så kan man också fixa upp hämtning på flygplatsen tror jag.
1 juni 2010 13:49
Hej, kan varmt rekommendera Satriya (www.satriyacottages.com) som ligger längst ned på Poppies II mot stranden i Kuta. Oslagbart läge, standardrummen helt OK + jättefin pool och trädgård.

Jag gillar verkligen denna del av Kuta som känns mer genuin och nära till Kuta Square med all shopping och alla små, bra, billiga restauranger i området mellan Poppies I och II. Kan rekommendera Kuta Steakhouse som ligger mellan de två Poppies nära det lilla torget på Poppies I. Gudomlig oxfilé med pepparsås för ca. 40-50 SEK eller Tree House restaurant på Poppies I rätt nära stranden. Orkar ni köa för kalasgod mat finns ju klassikern Mades Warung en bit upp på gatan Pantai Kuta som går upp vid Hard Rock Hotel.

Är man bara några dagar i Kuta är det i detta område man ska hålla sig tycker jag. Här är en länk med lite boenden i dessa kvarter: http://www.baliblog.com/accommodation/accommodation-on-poppies-lane-i-kuta-bali.html