Boende på Bali

Av Maval
30 jan. 2015 11:42
Visningar: 1072
Härligt då var resan till Bali bokad. Nu är det bara att leta boende. Någon som bott i Denpasar? Eller ska man ta sig därifrån så fort som möjligt? Läste att någon bokat i Sanur, som ligger nära Denpasar. Några tips om boende? Vi vill inte bo alltför primitivt men det behöver inte vara lyx heller. Viktigt att det där rent och fräscht. Vi kommer åka runt lite då vi ska stanna i 3 veckor.
2 feb. 2015 19:15
Mitt favorithotell i Sanur är Puri Santrian. Har bott där 6 gånger och trivs verkligen. Gå in på deras hemsida så ser du priser m.m.
Av Maval
4 feb. 2015 16:48
Citerat från Brigitta:
Mitt favorithotell i Sanur är Puri Santrian. Har bott där 6 gånger och trivs verkligen. Gå in på deras hemsida så ser du priser m.m.
Har kollat in Puri Santrian ser jättefint ut. Men i dyraste laget för oss. Men tack ändå för tipset.
5 feb. 2015 11:53
Vi var till Bali ifjol (3 veckor). Vi åkte först till Kuta och bodde på Satriya Cottage. Hotellet var helt bra i vårt tycke, centralt, ok rum, pool och frukost.
For vidare via Ubud och sen till Lovina i norr. Där bodde vi på My Lovina. Samma sak gällde det hotellet, underbar pool, rummen ok, frukost och läget centralt fast lite i bakom (lungt).
Sen vidare till Sanur där vi bodde på Swastika Bungalows. Där trivdes vi bra, 3 pooler, jättebra frukost, centralt.
Du får säkert en underbar resa. Ett tips...om ni åker till Ubud och gillar att cykla, åk på en cykeltur nerför Kintamani. En av de bästa upplevelserna som vi hade på ön.
Av Moth63
6 feb. 2015 07:53
Hur är vädret i juni/juli månad där?
23 feb. 2015 22:17
Juni och juli är klockrent vädermässigt. Personligen gillar jag att åka i juni eftersom vädret är bra, säsongen är igång men inte paniskt mycket folk.

Peak season på Bali är 15 juli - 15 sep och priserna är i topp och tidvis svårt att hitta prisvärda hotellrum.

Bali är en fantastisk ö så kör på!