Boende Khao Lak Koh Payam - ÖDE

8 okt. 2015 14:30
Visningar: 406
Hej!

Jag och hela familjen skall till Thailand och tanken är Khao Lak och Kog Payam. Vi älskar ÖDE, och gärna bo o små sunkiga bungalows precis på stranden. När man söker på hotell får man självklart bara upp alla fina stora hotell.. Någon som har tips om enkla billiga boenden nära stränderna på dessa ställen? I Khao Lak skall vi försöka vara så mycket norr ut som möjligt då det verkar vara mest tomt på turister där.

Vänligen Ida
18 okt. 2015 20:35
Hej Ida, kan bekräfta att det är mer "öde" norr om Khao Lak och ännu mer öde på ön Kho kho kao, där är man nästintill är själv på stränderna, vet dock inte hur det är med spartanskt boende på den ön då vi bara varit där på dagsutflykter.
Av Hille2
18 okt. 2015 20:46
Koh Payam är inte särskilt öde längre och priserna har stigit i höjden på de mysigaste ställena (dvs de med sliten bunge på stranden ) och ännu högre på de mer lyxiga.

Grannön Koh Chang kanske kan vara nåt för er? Det är iofs rätt mycket folk där under högsäsongen men det finns gott om stränder att välja på, så man behöver inte trängas. Observera att man tar sig fram till fots eller alternativt med båt mellan stränderna. Utbudet av mer eller mindre slitna bungar på stränderna är gott. Det enda man möjligen kan klaga på är väl maten som inte är prisvärd överallt, vilket ger ett begränsat utbud. Kortare resa från fastlandet än resan till Payam är ett plus.
26 okt. 2015 08:55
Tack för tipsen! Ska kolla på koh Chang!

Söker fortfarande tips på boende på Koh Phayam? :)

Vänligen Ida