Boende i Singapore (som inte är svindyrt)

5 juni 2012 12:19
Visningar: 3984
HJÄLP!

Jag har problem att hitta hotell i Singapore. Ska åka i början av januari och stanna i 4 dagar.

Skulle gärna vilja ha ett hotell med pool och inte betala mer än 700:- /natt.

Någon som har ett bra förslag?

Har läst lite tips på reseguiden, men alla hotell har varit väldigt dyra...
5 juni 2012 13:52
Hej,
Önskar jag kunde rekommendera hotellet jag bodde på i Singapore, men det var tyvärr inte mycket att ha... Ta en titt på Value Thomson eller Lavender. Det ska inte vara omöjligt att hitta bra boende för 500-700kr/natten, problemet är poolen. Vissa hotell envisas med att kalla sina större utomhusbadkar för pool... Du borde hitta något här iaf: sok.hotellin.se/City/Singapore
/M.
Av Annl
5 juni 2012 16:37
Hej,

Vi bodde på Novotel Clarke Qauy och det var under samma period som du kommer att vara där och jag tror att vi betalade ungefär som din limit. Och det var en riktig pool på det hotellet och ett soldäck.

Kolla på Agoda - de har mycket boende i Asien. Jag får nyhetsbrev via mailen från dem och var och varannan dag kommer det mail om billigt boende och rabatt på hotell. Om detta gäller just Singapore har jag dock inte kollat eftersom jag har bokat det boende som vi behöver i år under våra resor.

Vårt hotell hittade jag på Booking, hotels eller Expedia (minns inte vilket men det är ju snabbt kollat).

Lycka till!
5 juni 2012 22:47
Hej Mathilda
Jag bodde på Robertson Quay Hotel nere vid Clark Quay i januari i år och betalade ganska precis 700:- per natt. Bra läge med gång avstånd till det mesta som låg någorlunda centralt i Singapore. 5-10 minuters promenad från tunnelbanan från flygpplatsen. (Fast hotelltransfern kostade obetydligt mer än tunnelbanan) Hotellet ligger alldeles vid Singappore River, 15 Merbau Road. Lite fantasilös frukost, billigt internet och en fin liten (c:a 15 m i diameter) pool. Jag bokade genom Lonely Planets hotellförmedling.
Hälsningar
Kent
Av Annl
6 juni 2012 08:22
Kan bara instämma med Bengtar att läget kring Clarke Quay är väldigt bra och det finns ett stort restaurnangutbud där med ett fräckt området där restaurangerna ligger under ett stort vitt tak och på kvällen tänds detta upp i en massa olika färger. Urläckert!

Finns en riktigt bra mexikansk restaurang där om du gillar fajitas. Dit återkom vi flera gånger och även efter att vi lämnat Novotel och bytt boende.
6 juni 2012 18:49
tack för alla tips! glömde skriva att vi åker med vår 1 åriga dotter, annars skulle jag kunnat bo mkt enkelt, men nu vill jag ha lite bättre standard.

har kollat Agoda och det billigaste jag hittat är V Hotel Lavender..